Vrei sa faci o investitie utila? Cauta oameni care au testat!

scholl velvet smoothIn weekend, ca de obicei, mi-am facut micul meu ritual de ingrijire obisnuit: epilat, pensat, coafat, manichiura, masaj anticelulitic (efectuat de sotul din dotare pana cand imi venea sa il bat de durere).

De pedichiura marturisesc ca nu m-am apucat, pentru ca asteptam sa imi ajunga noua pila Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant, care sper sa ma scape atat de calcaiele crapate, dar si de taieturile pe care, din greseala mi le mai aplicam din cand in cand, folosind un cutit special pentru calcaie.

Cu doar cateva zile in urma am aflat ca am fost selectata sa fac parte dintre bloggerii care testeaza, in campania Scholl Velvet- Smooth noua pila cu cristale de diamant, asa incat de azi de dimineata stau la job numai cu ochii pe telefon, asteptand curierul. Si ma bucur. ma bucur o data pentru ca am ocazia sa testez un lucru atat de util, pe care de cand am inceput sa vad reclamele la televizor am decis ca mi-l doresc si pe de alta parte ma bucu ca voi avea ocazia sa impartasesc impresiile mele publicului larg. Dupa comentariile pe care le-a prilejuit povestea cu epilatorul Phillips cu sistem IPL (lumina intes pulsata), mi-am dat seama ca sunt multi care doresc sa afle informatii despre produse de infrumusetare direct de la sursa, de la oamnei care au testat intr-adevar si au vazut daca sunt sau nu beneficii in folosirea respectivelor produse.

Asa incat, pentru ca tot este acesta un blog despre metode de economisire, iata un sfat; daca doriti sa faceti economii importante, inante de orice mare sau mica achizitie, cautati pareri ale celor care au incercat intr-adevar obiectul respectiv. Cum ii puteti recunoaste? E simplu:

  • posteaza poze reale din timpul folosirii produsului
  • ofera informatii pe care nu le gasitit pe site-ul producatorului neaparat, pentru ca sunt impresii proprii, valoroase, tocmai pentru ca reprezinta un punct de vedere subiectiv, al unui consumator obisnuit
  • daca le cereti informatii va raspund mereu la subiect, cunosc situatia din experienta, nu dupa un manual de instructiuni

Astfel de pareri va ofer si eu in articolul de mai jos.

http://www.imbracamintedama.com/pedichiura-ca-la-salon-confort-ca-acasa/