Vreau sa fiu frumoasa!

calivita
Intreaba orice femeie ce lucru isi doreste mai tare, mai infocat pe lumea sta si iti va spune cu sfiala ca vrea sa fie frumoasa, sa aiba un corp armonios, intelegand prin asta ca poate sa poarte si o pereche de jeansi mulati sio fustita obraznica si pantaloni scurti. Iti ma varturisi, cand va prinde putin mai mult curaj ca isi  doreste sa atraga privirile asupra ei, nu neaparat ale tipului cel nou si sexy care s-a angajat luna trecuta la departamantul de marketing ale companiei pentru care lucreaza si ea, ci ale celor cu care intra in contact, ale trecatorilor, ale portarului de varrsta unchiului Vasile. Femeile au cochetaria undeva in sange si singurul motiv pentru care unele par a nu si-o arata este ca ea nu a fost activata. Natura te daruieste cu ce poate mai bun, dar prin stilul tau de viata ajungi uneori sa ii minimalizezi darurile.
Un corp armonios si pastrarea unei greutati normale, fara a avansa catre obezitate, inseamna sanatate curata. Coloana vertebrala nu trebuie sa duca multe kilograme, ca atare nu te va durea, picioarele sunt si ele mijloace de transport mai putin ingreunate si deci mai vioaie, insasi starea de spirit este alta.
Si totusi..e greu sa slabesti. tentati  sunt la tot pasul, mancarea de tip fast-food te inconjoara, semi-reparatele conduc lumea, ai mereu prea putin timp, mananci pe fuga, intre doua sedinte, rontai la filme sau devorezi un castron de inghetata pentru ca te-a parasit iubitul. toate sunt obiceiuri proaspte si pentru a slabi trebuie sa scapi de ele. Efortul de vointa este mare si de obicei aproape imposibil de mentinut constant pe termen lung. Ai nevoie de ajutoare. Spui prietenilor ca esti la dieta in speranta ca atunci cand iti va fi foame te vei lovi de intrebarea de pe gata lor, daca te arunci in doi covrigi de la pravalia de peste drum sau strecori, din sertar, pe furis, o ciocolata. Dar prietenii nu sunt cu tine, mereu, rami la un moment dat singura si foamea te inhata in ghiare si nu iti mai da drumul pana cand nu cedezi.
Ai nevoie nu de prieteni  mai buni, ci de unii specializati pe problemele carora tu incerci sa le faci fata de una singura.Poti gasi acest ajutor in produse naturiste calivita, de exemplu, cum este si cea din imagine, a carei rol este sa ofere senzatia de satietate chiar in conditiile in care nu manaci foarte mult, sa ajute la reglarea metabolismului. Lucrul cel mai important la pastilele pe care le poti folosi in dietele de slabire este sa fie in totalitate naturale, altefel nu vei obtine rezultate de lunga durata, asa cum iti doresti si nici nu iti vei pastra corpul sanatos. Pana la urma nu trebuie sa uitam ca frumusetea fara sanatate nu inseamna nimic.