Unde se duce timpul unei femei

indexMa intreb azi, duminica seara, unde se duce timpul meu liber si ce am facut toata ziua. M-am trezit la ora 9.00 si, e drept, mi-am rezervat o ora si jumatate numai pentru mine: am baut o cafea lunga, am stat pe internet, m-am jucat  Candy Crush si apoi am facut o baie parfumata. Si cam asta a fost timpul meu in ziua de duminica. In rest? Cumparaturi pana pe la pranz, apoi m-am apucat, ca de obicei, de gatit. Am terminat undeva in jur de ora 16.00, am pus masa si am mancat, apoi am dormit doua ore. Dupa somn a trebuit sa strang ce era in bucatarie dupa partea cu gatitul, adica sa spal aragazul si pe jos. Noroc cu sotul meu care m-a scapat de toate vasele murdare, ca altfel cred ca acum, in loc sa scriu, stateam langa chiuveta in contiunuare.
Cam asta a fost povestea unei zile de duminica, acum este seara si eu trebuie sa ma spal, sa ma coafez, sa me epilez…si deja este trecut de  ora 20.00 si sunt deja obosita.  ma intre ce as face daca as avea un copil si, pe langa treburile casnice, ar trebui sa il hranesc, sa ies cu el la plimbare in parc sau/si sa il supraveghez la lectii.
o sa ma intrebati ce am facut ieri si veti spune ca toate lucrurile astea puteau fi impartite in doua zile (libere) de weekend. Ei bine, ieri am lucrat, a fost nevoie de mine la servici si nu am putut refuza, mai ales ca mi s-a promis ca voi fi si platita.
Cred ca povestea asta este comuna multor femei, care se intreaba, la finalul weekendului: unde s-a dus tot timpul meu?