Un ceas de TOP. TOP Ceas.

TOP CeasMarturisesc ca ma innebunesc dupa ceasuri. Mici, mari, de mana sau de perete, inele cu ceas, medalioane cu ceas, toate imi plac si pe toate le-am avut, de-a lungul timpului sau le am inca. Asta pentru ca nu mi s-a dat inca ocazia sa port un ceas cu adevarat valoros, un ceas bijuterie, fata de care toate celelalte sa para niste imitatii ieftine.
Un amic de-al meu obisnuia sa spuna ca nu ii plac ceasurile pentru ca, daca le ai, pierzi orice scuza atunci cand intarzii.
Punctuala cum ma stiu, visez la ceasul perfect, care sa ma faca sa ma simt speciala. L-am cautat mult, dar in final, l-am gasit: un ceas de mana de dama simplu, dar plin de eleganta de la magazinul Top Ceas. Un ceas de mana de otel inoxidabil, cu o curea din piele alba. Nu e orice ceas, asta o dovedeste pretul, justificat de faptul ca este 100% autentic, un TOP de calitate in domeniul sau. Tocmai de aceea beneficiez de doi ani de garantie internationala, asta insemanand ca, in eventualitatea (putin probabila) in care ceasul se defecteaza, el va fi reparat sau inlocuit.
     Ceasul acesta ma face sa percep altfel timpul. E o iluzie, stiu, dar sunt atat de indragostita de el incat am senzatia ca imi ofera mai  mult timp pentru lucrurile importante: sa fiu alaturi de oameniii mei dragi, sa am mai mult randament la job, sa fac totul mai bine si mai repede. In plus, ma percep altfel pe mine. Ma simt mai bine in pielea mea, purtand la mana o asemenea bijuterie.
      Cand am vizitat pentru prima oara magazinul TOPCeas si am vazut produsele din oferta, am inteles inca o data valoarea expresiei “precizie de ceas elevetian”. Dar, neincrezatoare fiind, am rasfoit paginile site-ului, pentru a afla amaunte si am  gasit pagina in care nenumarati clienti isi exprima multumirile fata de magazin vorbind atat despre calitatea ireprosabila a produselor cumparate, cat si despre atenti acordata clientilor.
      Vizitati-l si voi si va veti convinge.