Un bodysuit si cum sa il porti

bodysuit-braletteCel mai probabil deja ai auzit despre bodysuits. Acest concept de lenjerie este deja celebru si de dorit si se pare ca popularitatea acestor piese inca nu este pe terminate. Ba dimpotriva, sunt atat de multe modele ce apar pe piata, incat este clar ca fac furori.

Despre cine si cum il poarta totul este subiectiv, exact ca si trendurile si cum le adopti. Cert este ca un bodysuit iti poate surprinde conturul foarte flatant al intregului corp. Iti scoate in evidenta curburile si liniile feminine, deci ai toate motivele sa il porti din acest punct de vedere. Aceasta piesa extrem de feminina se poate purta, mai nou, si la vedere. Asta inseamna ca o piesa de lenjerie este ca un doi in unu, cand poate fi un top realmente de admirat.

Bodysuit ce are cupe definite

Poate ca cea mai convenabila piesa din aceasta categorie o reprezinta un bodysuit ce are cupele bustului bine definite. Asta inseamna ca e ca si cand ai purta un sutien completat de parti transparente si sexy. Cupele iti vor scoate in evidenta sanii, cu linii ce pun un accent real la aceasta zona. Creeaza unitate si poate fi un body pe sub un sacou cu rever larg, pentru ca imaginea aceasta sa fie cat mai bine admirata.

La fel de bine poti opta pentru dantela. Poate ca cea mai comuna si de dorit la capitolul lenjerie intima, dantela iti da o super senzatie cand o porti. Permite pielii sa respire, nu impune un disconfort asadar ai toate motivele sa o alegi. Din aceasta categorie, un bodysuit de recomandat este cel cu un amplu decolteu in V pentru zona bustului. Si daca asta nu era de ajuns sa captezi atentia, o linie verticala ce duce la gat si se completeaza cu un choker este poate una din acele imagini pe care greu o uiti. Ar fi bine sa dispuna de o dantela foarte incarcata pentru a nu fi tocmai prea transparenta si care sa lase la vedere prea mult; o imagine echilibrata este totusi telul, daca ai un decolteu foarte generos deja.

Bodysuit bralette

O combinatie intre un bodysuit si stilul sutienelor moderne de genul bralette reprezinta cea mai apoteotica imagine a unei femei. Asta pentru ca un bodysuit ar putea crea efectul de modelaj, atenueaza liniile usor inestetice, deci creeza o imagine fina a abdomenului. In partea de sus, detaliile ce se asociaza cu un sutien bralette, cu linii si decupaje este sexy fara doar si poate. Cel mai comun stil este cel al liniilor dublate peste san, ce contureaza bustul si se doresc a iesi in evidenta la propriu, pe sub haine.

Daca te gandesti ca astfel de piese sunt ideale mai cu seama pentru sezonul cald, afla ca exista si tipuri potrivite pentru vremea mai rece. Un bodysuit cu dantela, fara decolteu, fara bretele si cu maneci scurte reprezinta o alternativa. Pentru a compensa cu lipsa unor taieturi multiple ca in alte cazuri, la spate are un decupaj in V, de efect desigur. Iti inchipui deja cat de bine ar arata pe tine?