Tunsoarea bob, recomandata la orice varsta

La ce vedeta va ganditi cand auziti de tunsoare bob?

tunsoare bob

Daca ar trebui sa aleg o tusoare, una singura, pe care am iubit-o cel mai mult de-a lungul timpului, aceea ar fi, fara nici o urma de indoiala, tunsoarea bob. Victoria Beckham este cea care a inpus moda acestei tunsori si a introdus-o pana la primele pozitii ale celor mai hot frizuri ever.

Mi se pare ca acest tip de tunsoare bob se potriveste tuturor formelor de fata si multor tipuri de par, de la cel cu fir gros, viguros si pana la parul subtire. De asemenea, daca o persoana slabuta va arata spectaculos cu asemenea tunsoare, bobul are rolul de a masca si imperfectiunile grasutelor, cum ar fi falcutele sau barbia dubla, depinde numai de cat de scurt sau lung este construita tunsoarea.

 

Ca majoritatea frizurilor scurte, bobul intinereste, da femeii un aer strengar si plin de energie, sau rafinat, daca este cazul. In plus, in ciuda parerii generale ca parul scurt trebuie sa fie aranjat permanent si prin asta devine consumator de timp, mie mi se pare extrem de simplu de gestionat, in timp absolut record. Personal, folosesc peria rotativa pentru a ma coafa, o data pe saptamana si, datorita faptului ca lungimea nu este prea mare, dureaza putin, practic nici nu am timp sa amortesc tinand manerul periei. Un strop de fixativ desavarseste tinuta capilara si cel putin patru zile nu mai am nici o problema, ajunge sa il pieptan dimineata, iar ele se va aseza minunat. E drept, aici intervine si mana stilistului, care a filat cu o adevarata arta suvitele mele si a stiut sa faca in asa fel incat ele sa se aseze orice ar fi.

Pentru o femeie aspectul parului influenteaza teribil starea de spirit, asadar, daca nu aveti bani sa va duceti la coafor foarte des, alegeti un loc in care sa fiti absolut sigure de indemnarea persoanelor care lucreaza acolo. Eu mai obisnuiesc sa imi fac fotografii de fiecare data cand tunsoarea imi reuseste, astfel incat la urmatoarea vizita sa merg cu ilustrari fata, spate si profil a ideii mele de perfectiune, iar stilista stie apoi exact ce are de facut.