Tu ai vrea sa porti rochii de seara demne de covorul rosu?

rochii de ocazie Citeam zilele trecute ca, imediat dupa finalizarea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar din 2015, a fost furata din camera de hotel rochia purtata de Lupita Nyong o rochie care a atras toate privirile pe covorul rosu si a fost indelung comentata de catre criticii de specialitate. Nu e vorba numai de contrastul minunat pe care pielea bruna a actritei l-a facut cu albul rochiei, nici de faptul ca silueta ei arata ravasitor, ci, de valoarea piesei executate de celebra casa de moda Calvin Klein, valoare estimata la peste 150.000 de dolari americani.

Este stiut faptul ca majoritatea actritelor care apar pe covorul rosu la premiile Oscar in fiecare an nu poarta propriile rochii sau bijuterii, ci le imprumuta de la marile case de moda, care astfel, isi fac o reclama nemaipomenita , promovand produse eclusiviste intr-un mod nonconformist si oarecum subliminal, cu rezultat cert: isi cresc vanzarile in lumea buna.

Cel putin teoretic, asemenea practici par visul oricarei femei: sa porti o rochie senzationala, nascuta sub o marca renumita, sa culegi admiratia tuturor si toata distractia sa nu te coste nimic. In practica totusi, lucrurile se mai schimba.

Eu sunt mai sentimentala as spune…sau poarte invechita. Nu e vorba ca nu mi-ar placea sa fiu, pentru o seara, un manechin de lux pentru o casa de moda cum este Calvin Klein. Dar nu sa fac din asta o practica comerciala uzuala. Imi place sa stabilesc o adevarata relatie cu rochia pe care o imbrac, de aceea o aleg cu grija, in concordanta cu evenimentul pe care il am in fata. Aleg lucruri frumoase, dar putin costisitoare.

rochie_midi_pe_umeri

Rochie neagra de seara, cu umerii goi

Uite cea de mai sus, verde: nu ii pot reprosa nimic. Nici celei negre, din poza de la inceput. Sunt fine, senzuale, rafinate si le gasesti la un pret mai mult decat rezonabil. In plus, o astfel de rochie o cumperi si e a ta pentru totdeauna. Dupa evenimentul la care culeg zambetele femeilor si admiratia barbatilor, la care ma simt, in felul meu, regina, cand o privesc, chiar asa, prin usa deschisa a sifonierului, o stare de bine ma invadeaza. Imi amintesc momentele placute pe care le-am simtit cand am imbracat-o si stiu caele s-ar putea repeta la un eveniment ulterior, cand o sa se iveasca ocazia de a o imbraca iar.

Tu ai vrea sa porti rochiide seara demne de covorul rosu? Sigur ca da. Dar pentru asta nu trebuie sa cauti neparat la marile branduri. Uneori, tinuta visurilor este foarte aproape, la numai un click distanta si la un pret pe care ti-l permiti. Si o poti pastra pentru totdeauna.