Trenuletul visurilor

Nu am copii, dar daca as avea, stiu sigur ca le-as umple camera cu jucarii, asa cum imi umplu eu dressingul cu pantofi, sau chiar mai mult, mult mai mult. Stiu ca ei se plictisesc de aceeasi jucarie mult mai repede decat ma plicitisesc eu de o pereche de pantofi, asa ca este o idee buna sa ai mereu la indemana un magazin preferat, cu o oferta cat mai variata la preturi cat mai bune.

Pregatindu-ma intens sa vina barza, am gasit deja magazinul: BigBoysToys. Este specializat in jucarii pentru baietei (sau pentru fetite mai baietoase, mai tehnice). Masinute, buldozere, tancuri cu telecomanda, trenulete electrice, barci, salupe, materiale de contructii, toate jucariile pe care ti le-ai putea dori pentru micul tau inginer in devenire, livrate in toata tara in mai putin de 24 de ore de la comanda, pentru ca, nu-i asa, timpul curge altfel pentru copilasi si nu prea au rabdare.

trenulet electricAm examinat cu atentie toata oferta lor si marturisesc ca eu personal, ca adult, ma dau in vant in primul rand dupa trenuletele electrice. Pentru ca ma fac sa visez la modul in care sper eu sa mearga trenurile in tara moastra, sa fie mai rapide si comode si colorate, calatoria sa fie o placere, asa cum este pentru cei mici jucaria.

As putea incepe cu o masinuta, apoi cu un tanc, as continua cu un trenulet si in final, cand va avea suficienta dexteritate, i-as oferi un elicopter cu telecomanda.

Visez sa imi vad baietelul stand ghemuit pe covor si scotand chiote de incantare in momentul in care vede trenul trecand prin halte colorate, strabatand traseul sau circular, plin de semafoare si copacei. Cred ca ar putea invata si un pic de geografie pornind de la acest trenulet.
Pentru a alege modelul preferat de trenulet electric pe BigBoysToys 
Care model il face pe puiul vostru sa viseze?