Totul nu e decat promovare…una care isi atinge scopul!

romanii au talent
M-am uitat la toate sezoanele Romanii au talent. De fapt, e cam singurul show al ProTv la care ma mai uit, pentru ca Masterchef m-a pierdut de client incet incet, iar povestea aia cu jungla, al carei nume nici nu il mai stiu exact, mi s-a parut mega insipida.
Ei si am asistat toata saptamana trecuta la internetul rupt in doua de tabere care comentau in fel si chip comportamentul Mihaelei Radulescu.
Nu am de gand sa imi dau cu parerea despre Mihaela, mai ales ca insasi parerea mea e rupta in doua, pe o parte aflandu-se imaginea pe care mi-a lasat-o tocmai de curand si pe de alta starea mea de bine din clipa in care, imi amintesc si acum, i-am citit una dintre carti. Toata povestea asta insa nu despre Mihaela Radulescu a fost, ci despre promovare. Tot scandalul asta nu a facut decat sa promoveze un show despre care multi se intrebau ce ar mai putea aduce nou. Pai uite ce mai aduce, o figura controversata. Pe langa Anda, care e plina de finete, era nevoie si de o asa zisa diva, de o imagine priducatoare de scandal. Mihaela a fost un rol, doar atat, presupun ca unul platit bine.ot sa pariez ca numarul de telespectatori al show-ului a crescut radical de la prima la a doua editie, tocmai pentru ca internetul a vuit si toata lumea a fost curioasa sa vada ce mai urmeaza, ce o sa mai scoata Mihaela. Ma puteti contrazice?