Tot despre increderea in sine

increderea in sine
increderea in sine
Increderea in sine a fost si va fi intotdeauna una dintre cele mai mari provocari ale vietii. Increderea este schimbatoare la fel ca si vremea. Nu conteaza cat esti de bogat, destept, faimos, sexy sau celebru. Atentia pe care o acorzi propriei persoane trebuie sa se afle mereu in centru.
Doua persoane care se plac pe ele insele in mod independent sunt mult mai castigate intr-o relatie fata de doua persoane nesigure, care s-au apropiat din disperare.
Ce inseamna asta? Inseamna ca inainte de a incepe orice relatie trebuie sa-ti aloci timpul necesar pentru a te simti bine cu tine, abia apoi vei fi fericita cu altcineva. De ce spun asta aici? Pentru ca am constata ca multe femei isi cauta fericirea si implinirea prin validarea unui barbat. Ele se vor trezi curand intr-un carusel. Femeile nesigure sunt vulnerabile si in cadrul unei relatii vor ocupa o pozitie extrem de fragila. barbatul poate sa faca exact ce are chef, iar femeia nesigura se va agata de el si, cel mai probabil va iesi din experienta sa cu rani grave. Relatiile minunate, puternice, nu se consolideaza asa.
Imaginati-va situatia: o femeie care afirma, verbal sau non verbal ca este multumita si fericita asa, singura. barbatii sunt intrigati. Aproape ca nu rezista tentatiei de a-si incerca norocul cu ea. Poate ca e tentatia inaccesibilului sau cine stie care altul este motivul, dar e clar ca acesta functioneaza…
Increderea in sine e sexy si atrage. Garantat.