Topuri la moda

Sunt la moda topurile. Deja v-am spus ca imi plac. Dar si mai mult imi plac provocarile din aceste topuri, in sensul ca, de obicei, ma ambitionez sa le „bifez” si eu. De exemplu, daca vad un top al celor mai rafinate mancaruri, nu ma las pana cand nu apuc sa gust si eu cateva, fie ca merg la restaurant, fie ca mi le prepar singura. Un top al celor mai citite carti, ma face curioasa si ma intoarce in bibliotecile studentiei sau in librariile prezentului. 

Totusi, cel mai mult ma provoaca un top al celor mai elegante orase din Europa. Iar de data asta nu este vorba de vreun top facut de specialisti sau de cercetatori, ci chiar de mine si de aspiratiile mele de turista. Si pentru ca am avut deja noroc sa vizitez cateva dintre aceste orase, eu zic ca nu imi va fi greu sa completez topul cu fotografii personale din fiecare oras. Astfel, am vizitat Londra, asa cum mi-am propus, acesta fiind primul oras in topul meu. Adevarul este ca nu a fost prea greu pentru ca am cumparat sejurul prin Aerotravel.ro, la preturi de invidiat. Asta m-a incurajat sa ma organizez pentru un citybreak la Paris. De fapt, nu e nevoie sa ma organizez eu, caci Aerotravelo face pentru mine, contribuind din plin la indeplinirea dorintelor mele de turista pasionata. Astfel, in ordinea din top, trebuie sa ajung in „Puerta del Sol” (din Madrid), sa admir oceanul Atlantic de pe una din plajele Lisabonei, sa vizitez emotionata vestigiile Imperiului roman din inima Romei, dar sa si cunosc la pas metropola intinsa pe doua continente – Istanbul. Si mai mult decat atat. Fiecare vizita in sine este un prilej de cunoastere si imbogatire sufleteasca, este un pretext pentru a lega prietenii departe de casa, acolo unde doar in mod virtual am ajuns pana acum. Mai ales ca nimic nu se compara cu o calatorie sigura, planificata la detaliu, intr-un buget care sa-mi permita sa ma si rasfat si sa ma si bucur din toata inima de fiecare voiaj in parte. 

 

Aerotravel Lufthansa City Center este una dintre cele mai mai mari agentii de turiism din Romania cu o cifra de afaceri de 34 de milioane de euro in 2013. Are o experientade peste 16 ani, cu 100.000 de clienti deserviti anual in toate ariile sale principale de activitate: business travel, tour operator si turism leisure.