Te provoc sa ma privesti in ochi!

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului. Daca este asa, ai mei sunt o oglinda din aceea cum gasesti prin toate geamgeriile, banala, una in care omul se uita din obisnuinta si fara sa fie incantat de ceea ce vede acolo.

Mi-am dorit dintodeauna, ca orice femeie, sa fiu speciala, fascinanta, sa spun, printre pleoape povesti de Seherezada si sa reusesc, cu o singura privire sa transmit tumultul de sentimente care ma inunda.
Nu am reusit niciodata. In locul unor ochi patrunzatori, adanci si de neuitat, echivalentul in comparatia de mai sus a unei oglinzi pretioase, venetiene, am primit darul scrisului, dar am avut, cu ocazia asta, ocazia sa vad ca oamenii citesc mai greu in carte dcat in privire. Totusi, scrisul mi-a adus, dupa 30 de ani de asteptare aproape resemnata si solutia pe care am asteptat-o cu atata inflacararare: in timp ce cautam subiecte pentru un nou articol pe blog am descoperit Lensa, un magazin on line care face exacat ce visam eu: indeplineste dorintele femeilor, raspunde nevoii lor de  a se simti speciale cu ajutorul privirii, mai exact a unor lentile colorate.
Eram bruneta cu ochi caprui, o fata cum vezi pe strada nenumarate. Lensa m-a provocat cu toate culorile ei patrunzatoare, de neuitat si m-a facut sa imi doresc la randul meu sa provoc cu lentile colorate. Sa provoc pe cei din jur sa ma descopere prin prisma ochilor mei, a unei priviri care imi scoate in evidenta toate trasaturile, ma face nu doar frumoasa, ci interesanta, ma face altfel si de neuitat.

FUSION GREY/BLUE | LENTILE DE CONTACT COLORATE ALBASTRE TRIMESTRIALE – 90 PURTARI (2 LENTILE/CUTIE)

Am ales o nuanta atat de naturala incat nimeni nu ar fi ghicit, daca nu m-ar fi cunoscut dinainte, ca nu asta e culoarea mea dintotdeauna. Combinatia de gri si albastru a lentilelor nu se potrivea numai personalitatii mele usor visatoare, ci si nuantei tenului si a parului. Ma uitam in oglinda si vedeam o mare agitata pe inceput de furtuna, apa adanca si nelinistita si undeva, pe margini de iris, se zarea tarmul intunecat, inspirand siguranta si calm.
 
Cu minunatele lentile colorate de la Lensa eram eu si in acelasi timp, asa cum dorisem, eram alta. Intregat, baiatul pe care il placeam demult, pentru prima oara a observat ca existam si, tot pentru prima oara, s-a oprit mai mult de o secunda sa ma priveasca drept in fata. A fost suficient.
 
Te provoc, spuneau ochii mei, te provoc sa ma privesti si astfel sa ne aruncam impreuna in valuri, sa fim tineri si frumosi si nebuni. Vom gusta viata asa cum nu am mai gustat-o niciodata si vom fi ancorati numai de temeinicia sentimentelor noastre. Are sa iti placa, promit!
Si da, i-a placut.