Stil la secunda cu Secundar

ceas de mana de damaIntotdeauna m-a preocupat problema stilului, Sa fie un om cu stil reprezinta o mandrie si un target pentru multi dintre noi, dar, probabil datorita formatiei mele profesionale, (am studiat limbile clasice vechi, care pun un accent deosebit pe rigoare si simetrie) am ajuns sa consider stilul similar cu ordinea si precizia. Cred ca daca in jurul tau si in mintea ta este ordine, totul iti reuseste asa cum ti-ai propus.

 

Una din componentele ordinii (sau efect al ei, daca vreti, in domeniul stilului) este punctualitatea, care ajunge imposibila daca nu ai un ceas bun. Oricum te-ai imbraca si te-ai comporta, un accesoriu precum ceasul nu trebuie sa iti lipseasca. Daca inca nu ai unul, magazinul  Secundar iti sare in ajutor oferindu-ti, pe langa bijuterii si alte accesorii cu stil modele de ceasuri de mana variate, apartinand unor branduri de renume in domeniu, cum ar fi Orient, Seiko, Fossil sau Breil si inca multe altele, atat pentru doamne, cat si pentru domni.

Imi amintesc cand m-am angajat in domeniul bancar, acum mai bine de zece ani. M-au chemat la interviu intr-o dimineata si de teama ca nu voi ajunge la timp, am plecat cu trei ore inainte de acasa. Am ajuns in aproximtiv 45 de minute la destinatie si am stat mai bine de doua ore pe o bancuta intr-o statie de autobuz. Acolo imi tot priveam ceasul si ma gandeam cum viata mea e pe cale sa se schimbe. Si mi-am promis ca, daca voi trece de interviu si voi fi angajata, primul lucru pe care am sa mi-l cumpar va fi un ceas bun, al unui brand renumit, ca semn al succesului meu si al noii vieti care era pe cale sa inceapa. 

ceas de mana de dama
ceas de mana de dama
Si asa am facut. Mi-am cumparat primul ceas de mana de dama, simbol al stilului si ajutor de baza in munca mea, pentru ca, o saptamana mai tarziu, lucram intr-un din bancile de tot romanesti…si acolo ma poti gasi si acum. Doar ceasul s-a schimbat petrnu ca, treptat, am promovat, responsabilitatile mele au crescut si stilul nou cerea ceva mai bun. Am invatat insa ca un ceas bun nu inseamna neaparat un ceas scump, ci un ceas cumparat de la un magazin de incredere. De aceea am ales Secundar.ro, pentru ca fiecare secunda din timpul meu conteaza si prin intermediul acestui magazin, o gestionez si folosesc cu stil