Spatiu insuficient pentru haine? 3 locuri SURPRIZA pentru depozitare

depozitare patNu poti avea niciodata haine suficiente, insa ce faci atunci cand nici spatiu pentru noile achizitii nu mai exista? Pentru hainele vechi si ponosite exista posibilitatea de a le recicla ori dona, insa pentru cele noi trebuie sa gasesti solutii optime.

Daca nu ai la dispozitie un dressing atunci cu siguranta te confrunti frecvent cu lipsa de spatiu pentru depozitare. Nu esti singura; toate femeile ajung in aceasta situatie, mai devreme sau mai tarziu. Citeste in continuare articolul pentru cateva idei noi de locuri in care sa-ti depozitezi hainele. Odata urmate aceste sfaturi, vei fi gata sa comanzi o pereche noua de ghete de AICI pentru a sarbatori schimbarile.

Afla mai jos care sunt locurile din casa la care nu te-ai fi gandit niciodata:

1. Comoda din sufragerie. Cu siguranta exista in sufrageria ta locuri unde se afla doar obiecte decorative, iar altele unde sunt ascunse lucruri pe care amani sa le ordonezi sau sa le arunci. Facand mici schimbari si organizand altfel etajerele, poti fi uimita cat spatiu neutilizat exista in camera. Daca nu vrei sa irosesti locul deja mic pe care il ai la dispozitie, cauta mobila care sa indeplineasca doua intrebuintari. De exemplu, pentru tv gasesti comode la MobiladMd, care isi vor dovedi utilitatea imediat.

2. Un alt spatiu excelent de depozitare este locul de sub pat. In situatia in care mobila ta nu este prevazuta deja cu lazi speciale, poti crea chiar tu sisteme de pastrare a hainelor si incaltamintei. Exista deja solutii de acest tip nu foate costisitoate in magazinele de specialitate, fie pentru pantofi, fie pentru pastrarea hainelor pe care nu le folosesti in fiecare zi, cum sunt gecile, echipamentele de schi si piesele vestimentare sezoniere.

cover dressing room3. Cutiile decorative. Nu doar ca arata foarte bine in orice loc din casa, ci sunt extrem de practice, in special pentru ciorapi, sosete si lenjerie, lucruri pe care nu este nevoie sa le calci si pe care le poti depozita usor in spatii mici. Astfel, vei elibera locuri pentru tricouri, pantaloni si altele care incap in sertare mici. Poti gasi foarte rapid cutii decorative intr-o varietate mare de modele, marimi si forme.

Vestea si mai buna este ca multe solutii de depozitare sunt usor de facut chiar de tine, oferindu-ti posibilitatea de a le personaliza. Altele sunt usor de gasit la preturi incredibil de accesibile in multe magazine de decoratiuni.

Pentru optimizarea spatiului, incearca sa descoperi unde exista locuri din casa neutilizate corespunzator, sa faci mici modificari de design si sa investesti in mobila de dimensiuni mici, dar care sa mascheze micile tale ascunzatori de haine.