Siguranta de sine e sexy

sexy
A fi sexy nu inseamna numai ce tine de aspectul fizic, in ciuda a ceea ce ar putea sa creada unii. Cu totii cunoastem femei care, intr-un fel sau altul, reusesc sa fie incredibil de sexy, dar care, daca e privim obiectiv, nu sunt chiar atat de atragatoare. Una are nasul prea mare, alta are buzele prea subriri, ochii usor inelgali sau sprncenele nu prea bine conturate. Si totusi ele atrag. Par a detine un secret al cuceririi si nu il spunn nimanui. Cum fac oare?
Calitatea de a fi sexy vine din felul in care te prezinti si din felul in care te misti atunci cand iti faci aparitia intr-un loc. Exista o sumedenie de oameni care detin un fizic atragator, insa nu sunt sexy si altii care au un fizic normal, sau chiar usor imperfect, dar care emana un sex-appeal de zile mari. Gandeste-te de cate ori ti-ai spus in sinea ta, referindu-te la actritele care defilau pe covorul rosu: cat de obisnuit arata tipa asta si totusi cat de sexy poate sa fie!  Totul e sa stii sa te misti si sa ai acel ceva aparte in privire.
In perioada din viata mea in care am avut cel mai mare succes la barbati imi placea sa cred despre mine ca pot sa am exact pe care vreau. Intram intr-o incapere, puneam ochii pe un tip si un sfert de ora mai tarziu respectivul ma invita undeva. La un moment dat chiar am facut pariu cu o prietena, i-am spus sa imi aleaga ea un barbat singur dintr-un grup care dansa intr-un club unde eram si noi si eu il fac sa vina sa ma invite. Cu fiecare succes increderea in mine crestea, dar nu intr-atat incat sa devin nesuferita. Pur si simplu eram teribil de sigura de mine, radiam, ma simteam extraordinar de bine in propria piele si in fiecare oglinda in care ma priveam, imi repetam: uite o femeie frumoasa! Pana cand au inceput sa imi repete si altii.