Si shopping si bani de acasa

descărcare (1)Nu doar cumparaturi on line se pot face de acasa, dragii mei cititori si cititoare, ci, atentie, chiar si banii necesari cumparaturilor on line. Sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt anti-sociala, dimpotriva, dar stiu ca printre voi sunt oamanei ocupati, mamici care stau cu pui lor acasa in concediu post natal si care nu mai au la dispozitie acelasi timp de care beneficiau candva.

Exista multe site-uri pe internet ale caror autori pretind a au gasit secretul succesului, ca stiu o metoda prin care poti castiga o suma ametitoare lucrand de acasa, in ritmul pe care ti-l doresti tu, fara sa ai sefi care sa te supravegheze, fara un program de lucru fix. Intotdeauna am crezut ca astefle de oferte sunt prea bune ca sa fie adevarate, dar, pentru a fi cu adevarat convinsa ca nu am ratat vreo oportunitate cu neincrederea mea, am decis sa le incerc. S-au dovedit a fi majoritatea niste aiureli, lucru destul de previzibil de altfel. Daca ar fi fost ofertele serioase, am fi fost o lume de oameni bogati si multumiti, nimeni nu s-ar mai duce la serviciu, nu ar mai fi aglomerare in trafic, nu ar mai fi enervari din cauza sefilor sau sedinte interminabile.
Exista totusi si alternative serioase in domeniul joburilor de acasa. Unele se adreseaza bloggerilor si nu numai si ofera  sume de bani in schimbul scrierii de articole pe diferite teme, cautari de google si distribuiri pe retelele sociale. Nu te imbogatesti din asta, dar poti sa iti suplimentezi veniturile. Bineinteles ca recompensa financiara este pe masura muncii si ca nu oricine este capabil sa scrie articole, unii oamani au cu totul alte talente si abilitati, dar ceea ce conteaza e oportunitatea.
Ceea ce va povestesc va povestec din experienta, pentru ca am intrat, mi-am facut cont pe site-uri de acest gen si am indeplinit catea joburi.Nu te vei inbogati din asta, dar poti sa iti platesti cateva facturi.