Saptamana electrocasnicelor la eMAG

emag

Pana in data de 4 iulie, ca sa ne mai usureze chinul de a indura canicula, eMAG ne ameninta iar cu preturi mai mici la electrocasnice. Combine frigorifice, masini de spalat, incorporabile si aragazuri, aparate de aer conditionat sau de preparat cafea, toate ne asteapta cu pana la 65% reducere pe site-ul cunoscutului magazin online.

Doua dintre colegele mele si-au achizitionat deja un super aparat de aer conditionat, un Electrolux care avea inclus in pret inclusiv montajul si, lucru mai rar pe perioada verii, sambata asta chiar sunt programate pentru instalar, adica la numai o saptamana dupa comanda.

Nu sunt de ratat nici ofertele la electrocanice mici de bucatarie (sunt cele pe care eu, personal, mi le refuz mai greu). Mixerele verticale, de exemplu, au preturi pornind de la 64 de lei, robotii de bucatarie de la 127 de lei, iar expressoarele pleaca de la 125 de lei. Daca aveati in plan sa va cumparati ceva nou vara aceasta este cel mai potrivit moment, posibil ca pana la blacjk friday sa nu ne mai lovim de asemenea oferte. Pnetru a vedea toate reducerile de pret pentru fiecare categorie de produse in parte puteti intra direct pe pagina magazinului, nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. 🙂

Intra pe pagina magazinului