Rochie eleganta: vrei sa fii subtila sau provocatoare?

Ce rol are o rochie eleganta?

Vrei sa fii cu ea regina, serii, vrei sa il cuceresti pe barbatul visurilor tale, sa iti faci rivalele sa se inverzeasca de invidie sau te simti bine, pur si simplu? Si, presupunand ca aia ales unul dintre aceste scopuri sau pe toate, in acelasi timp, cum o alegi cand posibilitatile sunt nelimitate, mai ales ca exista posibilitatea de a cumpra online si offline?

Eu nu ma hotarasc niciodata, de fapt, ma rog, o fac foarte foarte greu. De aceea stau cu orele in fata fotografiilor sau in interiorul cabinei de proba, atunci cand trebuie sa imi cumpar o rochie eleganta. Parca astept un semn divin care sa imi dezvaluie, dar el nu vine intotdeauna. Sau, oricum, intarzie mult pe drum.

Iata cateva idei care sa va puna pe ganduri, fetelor! Fara sa vreau sa fac reclama nemeritata, am auzit de la o foarte cunoscuta bloggerita de fashion despre  site-ul din care fac parte imaginile de mai jos si m-am gandit ca ar fi util sa va povestesc si voua. Magazinul este de pe afara, nu de pe meleaguri mioritice si eu nu castig nimic, in afara bucuriei de a va fi dat o informatie buna. De fapt nu e nici un link, doar numele: asos.com.

Din ce m-am interesat am auzit ca materialele din care sunt rochitele sunt cu adevarat bune si din acest motiv nu veti gasi preturi foarte mici decat in perioadele in care se fac reduceri. Dar, oricum, avand in vedere modelele deosebite, pot spune ca pe Asos cumparaturile isi merita banii, nu aveti motive sa regretati alegerile facute.

In afara de rochii gasiti si incaltaminte foarte frumoasa, pentru orice anotimp si accesorii deosebite. In plus, sunt lucruri pe care nu le vedeti la orice colt de strada, deloc banale.

rochie eleganta
rochie eleganta
rochie eleganta
rochie eleganta
rochie eleganta