Reduceri de pana la 40% la toate produsele Astratex

astratex.ro

In perioada 16 – 21 Mai Astratex desfasoara o ampla campanie de reduceri prin care ofera clientilor preturi promotionale, mai mici cu pana la 40% la toate produsele.

In data de 16, 20 si 21 Mai ofera si transport gratuit.

Magazinul Astratex comercializeaza lenjerie adusa din Cehia – chiloti, sutiene, dresuri, pijamale plus costume de baie – toate masurile si modelele pe care vi le puteti imagina, plus promotii foarte dese.

Desi magazinul este cunoscut pentru lenjerie, au adus si haine, masuri pana la 4XL.

La Astratex gasiti doua lucruri care sunt in mod deosebit de apreciat: pe de o parte confort si in cazul unor cupe de marimi  mai mari, sustinere buna chiar in cazul in care materialul trebuie sa poarte o greutate imprsionanta; pe de alta parte modele de sutiene sexy si vesele chiar si in cazul marimilor mici. Acestea din urma, sunt, de fapt, dotate cu tot felul de artificii, gen pernute si push-up, in asa fel incat sa fii atragatoare chiar daca poti o cupa mica.

Vi s-a intamplat sa vedeti in nu stiu care magazin un sutien absolut spectaculos, de care sa va indragostiti pe loc, dar care sa nu se afle pe stoc in culoarea sau, mai rau, in masura pe care v-o doriti?  Ei bine, cu sutienele Astratex nu o sa patiti asa ceva: la cele mai multe modele gasiti doua, daca nu chiar patru nuante si masuri de la 65 B si pana la 95 F.

Daca adaugam aceste avantaje la reducerile de pana la 40% de pe site, chiar putem face afaceri foarte bune.

Aveti mai jos si o selectie de modele facuta de redactia Smart Shopping, pentru oferta completa intrati pe site.

Intra AICI pe site-ul Astratex