Pentru cine se imbraca o femeie?

Cautand cu atentie (discutabila), am descoperit in cartea lui Steve Santagati prima conceptie complet gresita, la pagina 30. Sunt curioasa cat va dura pana la urmatoare, dar pana la ea, hai sa o detaliez pe asta, asa, ca sa ne distram.
Femeile mai fac o chestie pe care nu am inteles-o niciodata: se imbraca cu scopul de a le impresiona pe celelate femei, mai ales cele singure. De ce s-ar imbraca o tipa singura cu gandul la ce-ar putea crede colegel sau prietenele ei? Sa fie oare pentru ca nu vrea sa fie desconsiderata de catre egalele ei? O preocupa oare ce-ar putea gandi despre ea celelate femei? 
 
Oricare ar fi explicatia, aceasta meteahna ar putea numai ea sa fie motivul pentur care esti singura. 
Mai, Steve, stai asa ca nu e asa, mi-a venit sa ii strig. Nu ne imbracam pentru celelate femei, ne imbracam ca sa va atragem pe voi si ca sa ne simtitm noi bine. De fapt, de cele mai multe ori intre aceste doua chestii putem sa punem semnul egal: daca va atragem pe voi ne vom simti in mod cert bine si, pe de alta parte, daca ne simtitm bine, veti veni catre noi exact ca mustele catre miere.
Zau daca imi pasa ca vecina de la trei crede ca am fundul mare. Ea sta si mananca chipsuri in fata televizorului vinerea seara, in timp ce eu ies mereu, nu ma plicitisesc nicidoata, n stiu ce inseamna sa te simti singura. De ce oare? Pentur ca imbrac lucruri care ma fac sa ma simt sexy si tot alea ii fac si pe barbati sa ma considere sexy. Da, am grija sa nu exagerez…ma rog, de cele mai multe ori.