Parfumuri pe Elefant.ro reduse cu 50% cu ocazia Beauty Day

 

parfumuri-elefantAstazi se reia  cunoscuta campanie Beauty Day pe si mai cunoscutul mall online Elefant.ro. cu aceasta ocazie sute de parfumuri si produse cosmetice vor avea reduceri de minim 50% si, in plus, pot fi livrate cu transportul gratuit in orice locație Elefant.ro. Aceste locatii sunt raspandite astfel: 13 locatii in Bucuresti, doua in Cluj si cate unul in Iasi, Timisoara, Constanta, Brasov, Sibiu, Arad, Oradea, Baia Mare, Braila, Ramnicu Valcea, Craiova, Targoviste, Ploiesti, Buzau.

Am aruncat un ochi pe site si am gasit oferte interesante:

  • 40% reducere pentru Alien, Thierry Mugler
  • 69% reducere pentru Guess, apa de parfum pentru femei
  • 64% reducere la parfumul Obsession, Calvin Klein
  • 58% reducere la Gucci Rush si multe, multe altele

Intra pe pagina magazinului

Despre magazinul Elefant:

Scurt istoric

Elefant.ro este un proiect al companiei elefant online S.A. lansat în 17 iunie 2010.

Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale, în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină.

Elefant.ro comercializează în prezent în jur de 300.000 de produse din categoriile carte, eBooks, eReadere, film, muzică, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice. În cei 5 ani de activitate proiectul a câștigat continuu notorietate și și-a adjudecat încrederea a 500.000 de clienți, atingând pragul de 1.000.000 de comenzi livrate în 2014.

De precizat ca pe elefant.ro returul este GRATUIT. Ai la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor. Acum returul produselor poate fi efectuat online direct din contul de utilizator elefant.ro. Iata ce trebuie sa faci:

1) te loghezi in contul de utilizator elefant.ro, accesezi sectiunea “Comenzile mele”, dai click pe comanda din care doresti sa returnezi produsul sau produsele -> buton  “Returneaza ” si urmezi toti pasii pana la finalizarea returului.

2) asigura-te ca ai toate elementele necesare pentru a efectua returul: factura initiala, certificate de garantie, etichete etc.

3) elefant.ro va trimite curierul la adresa indicat de tine si va prelua coletul de retur.