Pantofii cu toc sunt incomozi?

pantofii cu toc
pantofii cu toc

Femeilor le plac pantofii cu toc pentru ca un astfel de pantof subtiaza glezna si parca intregul corp apare mai suplu, mai elegant. Marea majoritate a barbatilor admira o femeie pe tocuri si considera ca aceasta incaltaminte da o nota sexi si un plus de atractivitate persoanei care o poarta.

Problema mare este insa ca pentru multe dintre noi tocurile sunt incomode, fortand piciorul sa stea in alta poztie decat a lui naturala, fortand coloana sa duca altfel greutatea corpului. De aceea un pantof nepotrivit purtat timp indelungat poate duce la grave probleme de sanatate. Cu atat mai mult cu cat viata este astfel facuta in ziua de astazi incat, femeie fiind, ti se intampla sa pleci de acasa dimineata si sa te intorci seara, timp in care esti la servici, alergi printre etaje, intre sedinte, intalniri cu clientii, in drum spre casa mai platesti o factura, mai treci printr-un magazin, duci sau iei copilul la gradinita si multe de genul acesta. Ca sa le faci pe toate ar trebui sa renunti la o tinuta eleganta, pusa in valoare de un pantof cu toc inalt.

As spune, in plus, ca pantofii cu toc devin mai dificil de purtat in momentul in care ai cateva kiograme in plus. (aici vorbesc mai ales din prisma experientei personale)

Am gasit de curand niste pantofi cu toc foarte comozi, colectia SCULPTURED 65 de la Ecco-shoes.ro. Ea a fost creata prin tehnologia  DIP (direct –injected-polyurethane), patenta de ECCO, prin care talpa nu este lipita, este direct injectata la cald. Pantoful este astfel mult mai rezistent in timp  si mai flexibil, amortizand  fiecare pas. Materialele folosite au texturi ceruite, ceea ce face pantofii sa para ca scosi din cutie si dupa luni de zile de purtare.

Preturile NU sunt pe masura calitatii, spun asta pentru ca personal consider ca o pereche de pantofi supercomoda este NEPRETUITA!