One night stand. Daca da, de ce nu?

one night standCate femei sunt dispuse sa recunoasca faptul ca au avut sau ar dori sa aiba o aventura de o noapte, one night stand? Nu foarte multe, de obicei ele sunt cele care se gandesc la o relatie cam din momentul in care sunt invitate la cafea si, trebuie sa o spun, de multe ori interpreteaza gresit semnalele barbatilor. Ceea ce nu este decat o tatonare a terenului pentru o simpla aventura ele confunda cu o afectiune sau interes pentru persoana lor si apoi, dezamagite, se grabesc sa traga concluzia ca toti barbatii sunt porci. Nu e chiar asa, uneori  femeile sunt cele naive.
Am admirat intotdeauna femeile care, libere fiind si fara obligatii, accepta uneori o aventura de tip one night stand, o iau ca pe o experienta si nu se asteapta apoi sa fie sunate, cautate, rezuma totul la o noapte. Desigur, de aici se poate ajunge a o relatie serioasa si stiu chiar cateva cupluri cu vechime deja care asa si-au inceput povestea. Ceea ce parea o aventura a devenit un lucru serios. Insa asta e cu totul alta poveste.
Asa cum femeile admira un barbat puternic si sigur pe el, care stie ce vrea si mai stie si cum sa obtina, si reciproca e valabila. In locul unei gasculite indopata cu telenovele si romane siropoase, ofera-i barbatului imaginea unei femei independente, constiente de farmecul si puterea sa de atractie si efectul va fi surprinzator. Nu te sfii sa spui ceeea ce vrei si nu te feri sa vrei, dincolo de regulile pe care le-ai invatat de la mama si un strop de aventura, de adrenalina.
Asta nu te transforma intr-o femeie usoara, daca nu devine un mod de viata. Te transforma pur si simplu intr-o femeie care stie sa evalueze corect, care se transforma din ofranda in reduta, din pasiva in activa.
Uneori o aventura de tip one night stand este exact ceea ce iti trebuie pentru a  iti reda increderea in tine si poti fii tu cea care fixeaza regulile in loc sa le accepte pur si simplu.