Oja nisip lichid : textura unica pe unghiile tale

Asa cum ati observat, incerc sa promovez pe paginile acestui blog numai produse care mi se par rentabile sau cu totul speciale.  In aceasta ordine de idei, daca picioarele sunt rasfatate de sutele de modele de pantofi pe care le puteti gasi aici, de ce nu ar fi si mainile?

Oja nisip lichid, ultima inovatie in materie de oja

Pentru maini frumoase, maini care stiu sa mangaie sau sa zgaie usor cu gherutele de pisicuta, pentru maini care scriu, tasteaza la calculator sau spala vase, pentru maini care schimba scutece sau alinta fruntea iubitului,  pentru ele si pentru voi  implicit exista un rasfat nou. Cum era ojei sparte se apropie de sfarsit, e randul unei alte texturi speciale sa ne uimeasca: nisipul lichid. Ati citit bine, nisip.

Formula originala OPI liquid sand nail ofera o textura interesanta mata si totodata stralucitoare datorita particulelor de gliter. Favorita mea este Lac de unghii OPI Stay the Night, negru cu gliter rosu stralucitor, amintind de reminescentele lavei vulcanice. Se aplica baza pentru unghii si apoi doua straturi de culoare. Nu se foloseste top de finisare.

Am gasit pe piata mai multe variante ale acestei texturi de nisip lichid, insa m-am lovit de o problema de fiecare data: fie sarea oja foarte repede de pe unghii, fie o indepartam cu foarte multa greutate si, tot date cu acetona, unghiile se uscau si deteriorau foarte repede.

Ce imi place la acest tip de oja ester rezistenta pe care o confera unghiilor si faptul ca se cojeste foarte greu, adica poti sa speli vase fara probleme zile la rand, nu se va vedea acest lucru pe unghiile tale. De fapt, in general produsele OPI sunt foarte bune, mai ales daca peste oja aplicam top coat-ul care confera rezistenta si durabilitate. Numai ca, asa cum spuneam, in cazul ojei cu textura de nisip lichid acest lucru nu este necesar.

 

nisiplichid