Ochii sunt oglinda sufletului, Lensa este garantia succesului

Vi s-a intamplat vreodata sa va uitati in ochii cuiva si sa nu stiti sa definiti ce culoare au? Sa ii cercetati, dornici de a gasi raspunsul si sa aveti impresia ca el va scapa?

Ochii sunt oglinda sufletului. In clipa in care privesti o pereche de ochi frumosi, ai senzatia ca treci dincolo de o poata, unde o lume cu totul noua se deschide pentru tine. O lume fascinanta, care te inavluie, exact ca acelea pe care le vezi in vis.

Atunci cand natura nu a fost generoasa si te-a daruit cu o pereche de ochi caprui, de exemplu, cum intalnesti atatia pe strada, o poti ajuta apeland la solutii simple, dar eficiente. Ma refer la cele pe care le pune la dipozitie  Lensa pe site-ul sau, adica lentilele de contact colorate. Si ai de unde alege, slava Domnului!

Daca vreau azi sunt provocatoare. Privirea mea te patrunde si iti spune ca nu imi e teama de nimic, nici de provocari, nici de obstacole. Eu insami sunt o provocare tentanta, o povocare care descoperire. De fapt, Lensa este cea care m-a inspirat, oferindu-mi o multitudine de lentile colorate, culori vii, de neuitat, cu ajutorul carora ma transform in cea mai buna varianta a mea. Pentru ca lentilele de contact nu ma schimba de fapt, asta este secretul si farmecul lor. Ele doar imi evidentiaza anumite trasaturi, imi dau un aer altfel, imposibil de definit, care intriga si atrage.

adore-tri-tone-green-lentile-de-contact-colorate-verzi-270x203_0.jpg

Astazi port lentilele de contact colorate ca pe un accesoriu si le schimb in functie de starea mea sufleteasca, de locul/ocazia pe care o am in fata in ziua respectiva. Este uimitor ce stare de bine imi creeaza un simplu accesoriu, cum imi influenteaza starea sufleteasca si ce efect spectaculos au asupra celor care ma intalnesc. M-am obisnuit cu asta, marturisesc si am ajuns ca acum, atunci cand nu port nici un fel de lentile, sa ma simt de parca as merge pe strada in picioarele goale. Si mai este ceva: cumva lucrurile merg inlantuite catre succes: lentilele ma fac mai atragatoare, iar sentimentul ca sunt atragatoare ma face sa am mai multa incredere in mine, sa radiez, sa ma despind din multimea gri. Poate ca, cine stie, eternul feminin, conceptul acela pe care scriitorii nu reusesc sa il defineasca si il numesc cu aceste cuvinte, este dat, printre altele, tocmai de o privire deosebita. Nici eu nu cunosc cu precizie raspunsul, dar ma bucur de rezultate.

Ochii sunt oglinda sufletului, e adevarat, iar ai mei reflecta dragoste de viata, bucurie pentru fiecare zi si succes. iar Lensa, magazinul meu preferat pentru lentile de contact colorate, reprezinta garantia acestui succes.
lentile-de-contact-colorate-lensa-logo.png