O provocare pentru Revelion

Dragii mei si, mai ales, dragile mele (stiu eu bine ca sunteti in majoritate fete cititoare), am intrat in luna decembrie, luna cadourilor. Haideti sa va inteb ceva: v-ati fixat deja programul pentru revelion? Daca nu, e cazul sa o faceti, ca sa stiti din timp ce tinuta trebuie sa pregatiti. Si daca tot vorbim de tinuta, vreau sa va intreb un lucru: v-ati gandit vreodata ca, odata cu hainele, v-ati putea schimba culoarea ochilor? Credeati ca nu se poate? Ba astazi este posibil si la indemana oricui, cu ajutorul lentilelor colorate Lensa.

Lentilele colorate Lensa iti pot schimba in mod vizibil aspectul, sublinind trasaturile si dand un farmec aparte, care te vor transforma in centrul atentiei la orice petrecere ai lua parte. De la nuantele naturale de verde, violet, albastru sau gri si pana la cele mai ingenioase si originale culori si modele, lentilele colorate vor spune celorlalti ca esti o persoana dezinvolta, care nu se teme de provocari, ba chiar le accepta cu entuziasm. Asa cum va schimbati zilnic accesoriile, tot la fel ati putea sa va schimbati si culoarea ochilor, asortand-o la bluza pe care o purtati sau la starea sufleteasca in care va aflati. Este ieftin acum si la indemana oricui si, de fapt reprezinta o provocare dubla: pentru voi sa exprimati prin culoare ceea ce nu vreti sa impartasiti prin cuvinte, iar pentru ceilalti sa descopere in ochii vostri realitatea aflata in spatele aparentelor.

In ceea ce priveste petrecerea din noaptea dintre ani, ati putea alege sa fiti originala cu ajutorului unor nuante inedite, pe care rar aveti ocazia sa le purtati in mod normal. Puteti evidentia temperamentul vostru de felina cu lentilele Crazy Yellow Leopard, iar privirea voastra va fi, garantat, un fel de magnet. Interesant ar fi sa intalniti un misterios Fat Frumos care va provoaca prin Crazy Anaconda (foto sus). Atunci stiu ca ar iesi scantei.

 

Minuni de genul aceasta gasiti pe site-ul Lensa, odata cu solutiile care va vor ajuta sa pastrati in bune conditii lentilele voastre in perioadele in care decideti sa nu le purtati si daca tot sunteti acolo, poate vreti sa va cumparati si o pereche de ochelari de soare. Pe de o parte v-ar putea folosi pe albul stralucitor al partiilor pe care veti merge sa schiati, pe de alta parte ati putea gasi promotii la modele voastre preferate pe care nu le intalniti in timpul verii.