O pasiune pe zi: promotii la ceasuri

Nu este un secret pentru nimeni dintre cei care ma cunosc ca am o adevarata pasiune pentru ceasuri. Imi plac, le iubesc, ma uit dupa ele pe internet, in rafturile magazinelor, la incheieturile celorlalti cand se tin de bare in metrou sau autobuz. Am avut ceasuri de toate tipuri, de la cele ieftine, de duzina si pana la ceasuri de firma, pe care le-am purtat ani de zile, asa inat stiu sa fac diferenta intre ele si sa le apreciez pe fiecare in parte dupa merit.
 Nu stiu daca aceasta pasiune a pornit de la cochetaria pur feminina, de la bucuria de a purta o bijuterie (pentru ca ceasurile de calitate, cum sunt, de exemplu, multe din acele ceasuri dama de la Fossil pot fi, cu usurinta, considerate o bijuterie) sau de la nevoia mea de exactitate si de ordine, dobandita prin formatia profesionala. Presupun ca e vorba de cate putin din amandoua, pentru ca simt in mod acut ca imi lipseste ceva atunci cand nu am ceasul la mana.
Sunt o fire mai degraba practica, asa incat nu obisnuiesc sa imi cumpar mai multe ceasuri de mana si sa le port in functie de ocazie si dispozitie, ci unul singur, dar acela sa fie de calitate, pe care nu il dau jos nici macar la dus. Se creeaza intre el si mine o legatura plina de beneficii si, culmea, bucuria de a-l privi nu dispare nici dupa luni de zile de la achizitionarea lui. Fireste, ca sa il cumpar caut orice ocazie de promotii la ceasuri.
Imi amintesc ca primul meu ceas deosebit, facand parte dintr-un brand renumit, a fost cumparat pe cand eram in delegatie la Iasi. Am intrat in Iulius Mall cu gandul sa achizitionez o camasa eleganta si…am plecat cu un ceas. M-a vrajit in asa fel incat nu m-am mai putut impotrivi. A fost primul meu Fossil. De atunci am descoperit un mod mult mai bun si mai ieftin de a face cumparaturi in acest domeniu, mai exact am descoperit un magazin on line unde nu doar ca gasesc cele mai noi modele, dar pot beneficia de promotii la ceasuri  deosebit de avantajoase.

 

promotii la ceasuri
promotii la ceasuri
Ceasuri BestWatch

 

As spune ca aceasta bucurie este fireasca, daca ne uitam, de exemplu la aceasta minune ( de mai sus) de la Fossil, brand de care sunt in mod iremediabil indragostita. Ce apreciez cel mai mult la Fossil este faptul ca de fiecare data cand lanseaza o noua colectie, includ in ea si ceasuri de dama cu bratari de otel inoxidabil intr-o frumoasa nuanta aramie, care se potriveste indiferent de ce haine sau bijuterii decizi sa porti.