Produse electronice second-hand

Produse electronice second-handDe unde cumparam produseelectronice second-hand?

De mica, inca de cand bunica imi spune povestea cu greierele si furnica, aveam o mare nedumerire: de ce elementul masculin era cel lenes si cel feminin harnic? De ce ei doi nu formau o familie si sa fi trait muncind amandoi sustinut peste vara, ca apoi iarna sa o duca numai in cantec? Eu asa vazusem in casa: mama pregatea muraturile, zacusca si dulceturile pe care tata i le aducea de la piata, apoi tot el strangea borcanele, iar cand un zambet de multumire se asternea pe fata lor si camara era plina, stiam ca iarna poate veni.

 

Timpul a trecut si sunt, la randul meu, furnica din poveste. dar viata s-a schimbat. Am umplut camara, ca la carte, numai cu bunatati, dar acum nu mai e suficient. Odata cu apropierea iernii, in orice familie trebuie sa existe, pe langa aprovizionarea clasica, de pe vremea parintilor mei si grija pentru proviziile electronice pentru iarna. Norocul meu ca stiu exact si piata cu cele mai bune preturi la legume si magazinul on line cu cele mai rentabile oferte la produse electronice si electrocasnice. Nu am nici o intentie sa las iarna sa ma surprinda nepregatita.

Asadar, chiar ieri am deschis calculatorul, am intrat pe site-ul meu preferat ABDcomputer si am inceput sa adun, profitand de faptul ca aiaci gasesc produse electronice second-hand.
Sunt bloggerita, asa ca in zilele in care se intuneca devreme si vantul sufla rece pe afara nimic nu va fi mai placut decat sa ma strecor sub o patura calduroasa tinana in brate un laptop. Am mai multe bloguri si cititorii mei ma astepta sa le inceselesc serile lungi de iarna, nu pot sa ii dezamagesc. Am ales asadar un laptop second hand, bucurandu-ma de pretul scazut si de faptul ca am garantie un an, exact ca si la un produs nou. Nu e prima oara cand apelez la ABD Computer, stiu precis ca nu voi fi dezamagita. In plus, mereu am avut o slabiciune pentru produsele HP.

Sunt gopodina si, ca orice femeie, preocupata de curatenie. Stiu ca iarna nu are numai perioade frumoase, va ninge si va veni clipa in care pe strazi va fi zapada pe jumatate topita si plina de mizerie, pe care o vom aduce pe talpile bocancilor si care, topindu-se, se va transforma in apa murdara, dezastruoasa pentru gresia, parchetul si chiar covoarele noastre. Am ales asadar, de la ABDcomputer sectiunea electrocasnice un aspirator cu spalare a pardoselilor, astfel incat sa nu mai am nevoie de mop.  Nu doar ca este foarte usor de folosit, dar mi se pare si usor de depozitat. Am sa il tin intr-un colt al holului, dupa dulap, sa fie la indemana!

Sunt sotie si vreau sa surprind momentele fericite ale familiei mele, sa le pastrez pentru totdeauna. Ochii stralucind in jurul bradului de Craciun, paharele pline cu sampanie de Revelion, joaca prin zapada, vacanta la schi, toate acesta merita si imi doresc sa fie fotografiate, astfel incat am ales si un aparat foto digital, tot second hand . Nu e momentul unor chetuieli foarte mari acum, am de facut multe cadouri, asa ca imi convine de minune acest aparat, mai ales ca am strans, din cumparaturile anterioare la ABDcomputer, puncte de fidelitate si l-as putea achizitiona numai cu ele.
Plasez comanda si surand fericita. Acum camara mea este plina de provizii, iarna poate sa inceapa!