Momente in care nu ai nevoie de machiaj

Noi, femeile, simtitm nevoia sa ne aranjam tot timpul, mai ales din clipa in care invatam ca machiajul are rolul de a ascunde micile imperfectiuni cu care natura ne-a dotat.

Sunt totusi momente in care esti caraghioasa cu machiaj pe fata pentru ca situatiile nu sunt deloc potrivite cu el. Iata cateva exemple:

 

  • Dimineata, la trezire. Oricat de obosite am fi, demachierea seara este esentiala pentru pastrarea tenului frumos. Iar el, cel langa care punem capul pe perna, abia steapta sa te vada si naturala, asa cum esti tu de fapt. Naturala nu inseamna cu ochii manjiti.
  • La plaja sau la piscina. Acela este un loc in care ne vom uda si efectul apei asupra machiajului il stiti cu toate, nu e necesar sa mai insist pe idee. In locul unui rimel intins este de preferat o fata curata, chiar daca nu este perfecta. In plus, soarele ( nu in exces, fireste) face adevarate minuni asupra tenului tau. Da-i sansa asta!
  • Intr-o drumetie. E locul in care transpiri si fondul de ten nu se va mai simti deloc confortabil pe fata ta. in plus, o sportiva nu este machiata decat foarte discret. Miscarea inseamna naturalete, bucurie, liberatate. Si fata ta isi doreste aceeasi relazare si libertate, vrea si ea sa respire, exact ca si tine!