Modele de trolere ideale pentru vacanta ta

Adauga culoare si versatilitate calatoriilor tale, o euforie de culori, fresh si modern. Trolere special concepute pentru cele mai usoare vacante oriunde in lume.

E vara si odata cu ea a venit si mult asteptatul concediu. Indiferent de numarul de zile de sejur de vacanta, cand in deplasarea respectiva este implicata o femeie, greutatea bagajelor este direct proportionala cu…bucuria de a pleca. Spun asta pentru ca inca nu au depistat cercetatorii criterii obiective de a stabili ce si cate haine ia cu sine o doamna in concediu. Daca in familie exista si un copil sau bebelus, atunci lucrurile devin cu mult mai complicate, pentru ca a duce cu tine un copil mic in vacanta inseamna sa triplezi numarul bagajelor necesare, de data asta din motive extrem de precise: copilul are nevoie de o gramada de lucruri, pentru el nu are importanta ca este acasa sau in concediu, confortul sau nu poate suferi ajustari fara a ruina concediul in care este implicat.

Din timpuri stravechi si pana in zilele noastre oamenii au constat ca este mult mai usor sa duci o greutate mare folosind roata decat sa o cari in brate, iar acest adevar banal este valabil, fireste, si in vacanta, asadar nu cred ca mai este cazul sa va prezentam argumente care pledeaza in favoarea inlocuirii incomodelor genti de voiaj cu usoarele trolere. Vom trece direct la subiect si va vom prezenta cateva dintre cele mai cumparate modele de trolere, perfecte pentru vacantele voastre.

La ce trebuie sa fiti atenti atunci cand achizitionati un troler? In primul rand la dimensiunea acestuia si modul in care aluneca pe roti, pentru ca toata greutatea trebuie sa poata fi deplasata cu usurinta. De asemnea, trebuie sa fie construit solid, dar dintr-un material suficient de usor incat sa nu adaugati greutate suplimentara incarcaturii voastre de haine. Iata mai jos o selectie de trolere, selectie facuta de echipa Smrt Shopping special pentru pentru vacantele tale de vis. Pentru oferta completa, accesati pagina magazinului nostru partener. Adauga culoare si versatilitate calatoriilor tale, o euforie de culori, fresh si modern. Trolere special concepute pentru cele mai usoare vacante oriunde in lume.

Intra pe pagina magazinului

troler

Troler Kring Butterfly 58cm, Turquoise


troler

Troler Kring Tour Eiffel 68cm, Gri/Rosu

troler

Troler Kring Cities 68cm, Vintage

troler

Troler Spinner American Tourister by Samsonite Pasadena, Blue, 66cm

troler

Troler LAMONZA Horizon, Rosu, 65 cm

troler

Troler Kring Passenger 68cm, Argintiu

troler

Troler LAMONZA Electra, Gri/Verde, 51 cm

troler

Troler LAMONZA Atlanta, Albastru, 61 cm

troler

troler

Troler Spinner American Tourister by Samsonite Palm Valley, White/Black, 55cm

troler13

Troler Mirano Solid,75 cm negru

troler

Troler Lamonza Opal, Negru, 51cm

troler

Geanta Voiaj cu troler LAMONZA Graffiti. Gri/Albastru, 57 cm