Modele de tatuaje mici si discrete pentru fete

De cativa ani moda tatuajelor se extinde masiv. Un tatuaj mic nu este costisitor si nici prea dureros si multe fete isi doresc asa ceva. inainte de a-l face insa, trebuie sa ai in vedere ca iei o hotarare de cele mai multe ori pe viata. E adevarat, asa cum le-ai facut, tatajele se pot si scoate, insa acest procedeu este costisitor, dureros si nu intotdeauna reusit. Cu alte cuvinte este o decizie la care trebuie sa reflectezi serios, nu o poti lua de pe o zi pe alta.

Daca barbatii aleg de cele mai multe ori tatuaje mari, de la pasari in zbor, semne tribale si scene complexe, doamnele si domnisoarele se orienteaza de cele mai multe ori catre tatuaje micute, discrete: cateva cuvinte cu caractere speciale, semne chinezesti sau japoneze, fluturi, inimioare, flori. Cele mai putin recomandate sunt numele de persoane, modele pe care le aleg indragostitii, pentru ca, in cativa ani sa regrete, odata ce obiectul dragostei se schimba.

Daca nu sunteti siguri pe hotararea de a va face un tatuaj, poate ca o idee buna fi sa alegeti mai intai o tatuare semipermanenta si sa testati cum va simtiti cu ea.

Orice model ati alege, tatuarea este o decizie care nu va priveste decat pe voi. Nu trebuie sa o faceti pentru a va arata rebel, pentru a demonstra ceva lumii, prietenilor sau parintilor, pentru a va incadra intr-un anumit grup. Ganditi-va ca aceste lucruri sau stari de spirit sunt trecatoare, dar tatuajul ramane pe piele si va spune ceva despre voi intotdeauna. Nu alegeti lucruri care va caracterizeaza numai intr-un moment al vietii, ci care va descriu in profunzime. pasiunea pentru muzica, pentru scris, pentru desen, toate acestea pot fi reprezentate de tatuaje, intrucat este destul de putin probabil ca ele sa treaca. Pasiunea pentru colegul de banca din liceu nu are la fel de multe sanse catre eternitate.

Daca va considerati norocos, puteti alege unul dintre modele clasice ale sansei, cum ar fi trifoiul cu patru foi sau un numar care considerati ca va aduce noroc.

Daca iubiti natura, puteti alege o ramura inflorita, o floare, un fluture sau chiar o pasare in zbor.

Daca sunteti pasionat de stiintele oculte, puteti alege simboluri cum ar fi ochiul, steaua, semnul infinitului sau sarpele. Pasionatii de zodiac isi pot alege zodia pe care o reprezinta in cultura europeana, in simbolisitica chinezeasca sau azteca. in materie de tatuaje nu exista limite decat ale imaginatiei si ale creativitatii.

Idei sunt nenumarate, insa cum o imagine face mai mult decat 100 de cuvinte, Smart Shopping a ales pentru voi cateva modele de tatuaje simple si discrete, potrivite pentru majoritatea fetelor.

tatuaj modeltatuaj modeltatuaj modeltatuaj modeltatuaj modeltatuaj modeltatuaj modeltatuaj modeltatuaj modeltatuaj modeltatuaj model
tatuaj model
tatuaj modeltatuaj modeltatuaj modeltatuaj model
tatuaj modeltatuaj modeltatuaj modeltatuaj modeltatuaj model