Modele de cizme dama tip ugg online

Ca si celebrii Crocs, denumirea firmei UGG acum a ajuns un fel de substantiv comun pentru cizme scurte si imblanite, iar acest model de incaltaminnte este fabricat la scara larga. Modelele de piata pastreaza aspectul la modul general, inlocuind insa materialele, de la piele de oaie si pana la piele artificiala.

Conform Wikipedia, UGG ® este o marcă de încălțăminte și îmbrăcăminte deținută de compania americană Deckers Outdoor Corporation. Marca UGG este renumită pentru cizmele din piele de oaie în stil clasic, dar gama include și pantofi, sandale, papuci, tricotaje, îmbrăcăminte pentru exterior și genți. Pielea de oaie folosită la confecționarea cizmelor UGG este cu față dublă, cu piele suede la exterior și căptușeală de lână pe interior. Faptul că blana este poroasă permite răcorirea picioarelor pe timpul verii și încălzirea acestora în anotimpul rece.

Ca si celebrii Crocs, denumirea firmei UGG acum a ajuns un fel de substantiv comun pentru cizme scurte si imblanite, iar acest model de incaltaminte este fabricat la scara larga. Modelele de piata pastreaza aspectul la modul general, inlocuind insa materialele, de la piele de oaie si pana la piele artificiala.

Ma declar cel mai mare fan in viata al cizmelor de tip ugg pentru ca sunt comode, calduroase, usor de incaltat si simpatice. Iarna le pot purta atat la pantalon cat si la fusta si, cu conditia sa nu fie flescaiala cea mare afara si sa dau de balti pana la glezna pline cu zapada topita, nu imi fac probleme ca m-as uda. Obisnuiesc sa imi cumpar o pereche de UGG (cel putin) primavara, atunci cand se lichideaza stocurile de anul trecut, asa ca azi, desi afara e caldura cea mare, am dat o raita prin magazinele online in cautare de oferta. Va recomand si voua cateva modele, majoritatea cu preturi sub 100 de lei.