Modele de botine dama cu toc jos si inalt pentru toamna iarna

Culoarea camel pare special creata pentru botinele de toamna. Nimic nu se potriveste mai bine pentru o plimbare printre frunzele cazute pe jos prin parcuri decat o pereche de botine camel, bej sau maro. Botinele reprezinta incaltamintea perfecta pentru perioada de tranzit intre toamna aurie de septembrie si toamana rece si mohorata de noiembrie. E inca prea cald ca sa incaltati cizme imblanite, dar prea rece pentru pantofi. Majoritatea botinelor merg de minune atat cu pantaloni, cat si cu fuste, scurte sau lungi si, datorita faptului ca tin glezna destul de strans, ofera o stabilitate mai mare piciorului decat pantoful cu exact aceeasi dimensiune de toc.

Toamna asta se poarta in continuare franjurile, dar  se pare ca vin in forta si cataramele, fie ele unele cu rol practic sau doar decorativ. Tintele, atat de prezente in anii trecuti, tind sa dispara, iar pielea si pielea intoarsa se iau la intrecere in preferintele doamnelor. Totusi, fata de anul trecut tocurile se ingroasa putin mai tare si se inalta. Platformele par a nu disparea de tot, chiar daca botinele cu platforma nu mai sunt chiar ultimul racnet al modei. Sireturile, mai ales cele artizanale, fara o utilizare practica efectiva par sa fie foarte iubite de reprezentantele sexului frumos si, de asemenea se remarca influente usor rustice in designul de incaltaminte din sezonul toamna-iarna.

Momentan, in stocurile magazinelor online se gasesc la un loc modele de anul trecut si modele pentru sezonul toamna-iarna, astfel incat sa nu va mirati daca veti gasi reduceri foarte atragatoare. De altfel, sunt doua momentele foarte indicate pentru a face cumparaturi: la inceput de sezon si la finalul acestuia.