Miscare, dieta si sex (prima parte)

 dieta si sex
Toti incercam sa camuflam partile mai putin grozave pe care le avem: greuatatea, aspectul pielii si postura corpului. Puse laolalta, lucrurile astea ne arata veseli sau tristi, meticulosi sau lenesi, arata daca avem sau nu grija de noi, daca avem o anumita slabiciune pentru mancare sau suntem indisciplinati in ceea ce priveste miscarea. Observati ca de data asta vorbesc la pluralul general, masculin, pentru ca aceste probele sunt, sa fim realisti, comune barbatilor si femeilor. (Da, chiar avem chestii in comun, nu credeati? )
Primul lucru la care se uita o persoana de sex opus, o posibila caprioara sau un potential vanator, este corpul si ne dorim ca acesta sa vada in primul rand atuurile, nu partile slabe.
Stiti prea bine care sunt ratiunile de natura sociala, fizica sau emotionala pentru a va mentine in forma, asa ca nu o sa va tin eu o prelegere despre acest subiect. In schimb vreau sa va spun doua cuvinte despre miscare, dieta, sex si dragoste.
Ce au toate acestea in comun? Toate se intrepatrund. Grija pe care o acorzi propriei tale persoane, cat de confortabil si in largul tau te simti in dormitor, precum si sentimetele care privesc viata si relatiile personale, toate se impletesc cu modul incare te hranesti si cel in care faci miscare. Dieta si sex, un secret de succes.