Miscare, dieta si sex

Miscare, dieta
Vorbeam cu putina vreme in urma despre legatura care exista intre miscare, dieta, sex si dragoste si spuneam ca modul in care ne hranim si cel in care facem miscare ne influenteaza viata in general si relatiile interpersonale, sentimentale, in special.
 Noua, femeilor, nu ne este deloc usor, de ce nu am recunoaste. mass-media ne bombardeaza continuu cu informatii din toate cele patru domenii, ba spunandu-ne ca suntem prea grase, ba spunandu-ne ca suntem prea slabe, ba recomandandu-ne o dieta noua sau cine stie ce smecherii in materie de facut sex. Ce e de facut? E clar ca vrei sa arati bine si pentru tine, dar mai ales pentru barbatul cu care te vezi, asa ca incepe sa te antrenezi serios. Inscrie-te la o sala de sport. Nu trebuie sa ridici greuatati sau sa alergi pe banda, poti sa alegi aerobic sau zumba, dupa cum iti place si crezi ca te stimuleaza, dupa numai cateva sedinte, iti garantez ca te vei simti  in forma. Si sexy.
Si daca nu poti? Daca programul sau banii nu iti permit abonamentul ala la sala sau…pur si simplu sportul nu iti place? Incearca shoppingul. Alearga pe jos intre magazine, chiar daca numai te uiti, nu cumperi decat un capat de ata. Sa, incearca alergatul pur si simplu. Joggingul, rolele…sau sexul nebun, extenuant…dar reconfortant. Incearca o perioada sa te afunzi intr-o pasiune (scrisul, lectura) pentru a uita de neplacerea resimtita de o dieta. Nu va dura mult si o vei duce catre obisnuinta.
Secretul este sa nu faci nimic pentru altcineva decat pentru tine. Sa te pui in viata ta pe primul loc, in fond, in filmul asta joci rolul principal. Ar trebui sa lucrezi pentru tine, sa faci lucruri care iti sunt benefice, tie si corpului tau si sa le faci de drag. Invata sa privesti viata santoasa ca facand parte din fiinta ta. Nu de pe azi pe maine, ci in luni de gandire pozitiva, e posibil ca viata inteaga sa ti se schimbe in bine. Si, responsabil pentru aceasta schimabre vei fi…chiar tu.
Miscare, dieta si sex – poate fi o reteta de succes sau o cale de a te redescoperi. De functionat, functioneaza.