Mereu la moda: Colectia originala Crocs primavara vara

crocs colectie 2016Va spuneam cu ceva timp in urma povestea conceptului Crocs si ma gandesc sa o reiau putin, ca o introducere pentru imaginile care urmeaza.

Faimoasele sandale Crocs, din plastic cu gauri provin din Austalia (de acolo sigla cu crocodilul) si au fost adusi in Statele Unite in 2002, unde s-au bucuat de un succes fulminant, ajungand in 7 ani la peste 100 de milioane de perechi vandute. Au castigat rapid teren intrucat sunt moi, confortabile, extrem de usoare ( mai putin de 170 de grame), ofera o ventilatie buna a picioarelor si sunt usor de intretinut.

In Romania, Crocs a ajuns pe piata in 2007, prin intermediul companiei clujene Mexxem si intalnim, pe de o parte, piata produselor originale, din material de calitate si piata chinezariilor, unde se vand perechi cu 10 lei, dar care nu beneficiaza decat de formele clasice (cel mai intalnit model finnd cel de sabot cu gauri) si gauri, nu si de comoditatea si calitatea materialului original.

Am gasit zilele astea unul dintre putinele magazine online care comercializeaza o gama larga de produse Crocs si aduc colectii noi de fiecare data. Cu o asemnea colectia urmeaza sa va incant. Este vorba despre colectia primavara vara 2016 de la Bibloo. Ca de obicei, va invit sa nu va multumiti cu ceea ce va arat eu, ci sa intrati pe pagina magazinului pentru a vedea toate modelele disponibile.

Intra pe pagina magazinului