Machiajul natural: cat si cum?

Machiajul natural
Machiajul natural
In orice trebuie sa existe moderatie, chiar si in eforturile de infrumusetare ale unei femei care se vrea admirata. Exagerarea duce la aparitii oarecum hilare, daca nu chiar hidoase. Imi vin in minte acum fotografiile unei americance care, dorind sa semene cu o papusa barbie, a facut atatea operatii estetice incat acum pielea si corpul ei arata ca de plastic…dar da, seamana, cu modelul sperat…si totusi este considerata o ciudatenie, in loc sa treaca drept o frumusete.
Machiajul si celelalte tratamente corporale pe care le aplicam pot si au ca efect o usoara imbunatatire a aspectului fizic, dar cu siguranta, feteleor, nu vreti sa aratati ca si cum ati fi pictate, sau boite, cum zicea biata bunica-mea cand imi examina fata “tencuita” temeinic cu de toate, pe vremea liceului. machiajul natural este cel mai bun.
Sitit prea bine toate genula cela de tipa pe care il ividiem cel mai abitir, care nu e o frumusete, insa ii are pe barbati la degetul mic? Motivul nu este ca ar fi o papusa Barbie, ci faptul ca se simte bine si fericita in corpul ei si asta i se citeste pe fata. Fericirea este cel mai bun machiaj natural.
Machiajul poate sa iti puna in evidenta trasaturile cu care te-a inzestrat natura, dar nu ele trebuie sa fie asul din maneca ta. In fond, Barbara Streisand are un nas cat toate zilele, dar nu am auzit sa fi suferit vreodata de lipsa de succes la barbati.