Ma marit: ce invitatii nunta aleg?

Invitatii nunta Deluxe Cards

Nu o data am spus ca nunta iti da o gramada de bataie de cap. O spun din nou, in cunostinta de cauza, pentru ca am la activ o casatorie si ma indrept vijelios catre cea de-a doua si, sper eu, ultima.

Singurul motiv pentru care am ales o nunta mititica, de numai 20-30 de persoane a fost faptul ca amandoi suntem cam in zona de 40 de ani (de fapt, sotul a si depasit aceasta varsta, dar daca fac o medie intre noi, pe acolo iese).

Nunta noastra va fi una foarte modesta si discreta, din aceasta cauza am ales  ca unele dintre elementele obligatorii, cum ar fi cardul de masa, cel care este folosit si pe post de plic pentru bani, sa il fac singura, dar asta numai pentru ca vorbeam numai de vreo 15 bucati si o asemnea comanda era destul de dificil de acceptat de catre o firma.
De asemnea, noi nu am avut invitatii de nunta, pentru ca putinii membri ai familiei care ne vor bucura cu prezenta au fost chemati in mod verbal, dar daca am fi  avut, in mod cert nu le confectionam si pe acelea de mana.
Mi-ar fi placut niste ninvitatii haioase, asa cum sunt cele din imaginea de mai sus, iar pentru ele trebuie apelat la profesionisti, nu de alta, dar invitatia este, pana la urma, cartea de vizita a nuntii tale, draga mea viitoare mireasa, asa ca ai tot dreptul sa fii pretentioasa. pana la urma carudl de masa ramane la restaurant sau iti este inapoiat sub forma de plic pentru bani, dar invitatia este (alaturi de micile marturii pe care le vei oferi) unul din lucrurile pe care invitatii tai le vor pastra.
Eu am pastrat multe din invitatiile de la nuntile la care am fost si in clipa in care a trebuit sa o concep pe a mea proprie, asta la prima casatorie, mi-a fost foarte usor, pentru ca vazusem deja lucruri dragute si m-am hotarat cat ai clipi din ochi.