La ZOOT aveti liber la excese: coduri cu 33% si 20% reducere

reduceri imbracaminte damaAm intrat in luna decembrie si singura varianta de a face cumparaturi fara sa trebuiasca sa suportati aglomeratia este sa achizitionati online. Magazinele se intrec in oferte, dar, la toate lucrurile bune stocul, oricat de genros, este limitat. Tocmai de aceea in aceasta perioada redactia Smart Shopping incearca sa vina in intampinarea nevoilor voastre si sa va anunte cat mai din timp de reducerile care apar. Nu de alta, dar nu ati vrea sa va prinda Craciunul fara cadouri cumparate, nu?

De exemplu, la ZOOT aveti liber la excese in perioada 8 – 11 decembrie cu reduceri si colectii speciale in sectiunea Cele mai fresh.

Colectiile pentru ea, el și pentru casa ta beneficiaza de o reducere de 33% folosind codul ZOOT33.

Pentru ea gasiti AICI cele mai interesante reduceri

Pentru el gasiti AICI cele mai interesante reduceri

Pentru copii sau pentru casa gasiti AICI cele mai interesante reduceri

Excesele nu se opresc aici, pentru restul produselor de pe site avem o reducere de 20% folosind codul ZOOT20.

Nu uitati ca ZOOT este cunoscut pentru CABINELE DE FERICIRE. Cum functioneaza conceptul?

Probezi la Cabinele de Fericire înainte să plăteşti

 • COMANZI ONLINE mai multe mărimi din ce-ţi place
 • PROBEZI in 2 zile lucrătoare LA CABINELE DE FERICIRE disponibile in Bucuresti, Cluj sau Timisoara
 • PASTREZI SI PLATESTI doar ce-ţi vine bine

  ZOOT MANIFESTO

  Spunem “Nu” trendurilor fashion care iți spun cum trebuie sa fii. “Nu” hainelor fără personalitate, monopolului brandurilor cu renume, mall-urilor pline de magazine în care nu-ți găsești nimic pe gustul tău. E momentul să spunem “NU”, să dăm deoparte vorbele goale despre cât de special te vei simți în haine făcute de designeri celebri.

  E momentul să ne amintim că hainele sunt făcute pentru a fi purtate când îți trăiești viața, și că nu trăiești ca să porți haine. Și NU, nu ești un manechin pentru branduri!

  E viața ta iar noi te ajutăm să o asortezi. Cu ce vrei tu, cu ce simți tu, cum iți place ție, când ai tu chef. Și poți să te răzgândești, poți să probezi orice comanzi și să cumperi doar ce și se potrivește și te face să te simți… tu-însuți! Pentru că doar atunci ești cu adevarat relaxat, despre asta este ZOOT. Despre relaxare, libertate și despre momentele fericite în care scapi de haine. Și spunem NU pentru că se poate și altfel – mai bine altfel. Pentru că spunând “NU” creăm un spațiu pentru un “DA” al tău.