Iti plac clatitele? Cu atat mai bine. Tefal si Fabrica de Clatite te premiaza.

promotie tefalVa plac clatitele? Si noua. Numai ca acum puteti si castiga ceva mai mult decat rasfat culinar preparand clatitele voastre preferate cu o tigaie adecvata.

Cumpără orice tigaie, oală sau cratiță Tefal în perioada 14.03.2016 – 8.05.2016, inscrie numarul si data bonului fiscal pe web sau prin sms și poți câștiga:

  • Zilnic, unul dintre următoarele 3 premii instant: un blender Tefal Easy Soup, un mixer de mână cu bol Tefal sau un blender Tefal BlendForce;
  • La sfârșitul campaniei, Marele Premiu: un voucher în valoare de 9000 lei (echivalentul în lei a sumei de 2000 euro) pentru mobilier de bucătărie de la Mobexpert.

Regulamentul complet al campaniei poate fi gasite pe site-ul: fabricadeclatite.tefal.ro

Despre Tefal

Pentru gătitul de zi cu zi, Tefal oferă o întreagă gamă de oale şi tigăi, care vor răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră. Datorită inovaţiilor Tefal constante şi permanente, veţi găsi combinaţia perfectă pentru preparate delicioase şi mai sănătoase pentru momente perfecte pe care să le împărtăşiţi cu cei dragi.

Cum se autodescrie Tefal?

Misiunea noastră este aceea de a vă oferi ocazia, prin intermediul produselor şi serviciilor noastre, să vă bucuraţi de prepararea unor mâncăruri savuroase, diversificate în fiecare zi atât dumneavoastră, cât şi persoanele dragi şi prieteni.

 

Inovaţia este ADN-ul nostru!

La Tefal, ne folosim cunoştinţele în domeniul tehnologiei şi al ergonomiei, cunoştinţele în ceea ce priveşte utilizarea zilnică a produselor şi obiceiurile consumatorilor pentru a evalua nevoile dumneavoastră şi pentru a crea noi soluţii, produse şi servicii care vă vor îmbunătăţi viaţa de zi cu zi.

Suntem conştienţi că ascultându-vă pe dumneavoastră este cel mai bun mod prin care putem oferi inovaţii care vă vor schimba obiceiurile în bine.