Increderea in sine

Increderea in sine
Increderea in sine
Daca ma iubesc, ma vei iubi si tu. E atat de simplu incat aceasta fraza nu ar trebui sa mai fie urmata de nici o explicatie. Ea va exista insa pentru cele care inca nu au inteles inca faptul ca increderea in tine te face atat de atragatoare incat barbatii pur si simplu nu iti rezista, daca iti pui in cap.
Pe cand eram ceva mai tanara, analizam cu prietenele o situatie recurenta si usor nedreapta in opinia mea:

Atunci cand eram angajata intr-o relatie, apareau in jurul meu o gramada de oportunitati sub forma unor invitatii sau doar simple prezente masculine care ar fi constituit potentiale sanse de a ma “cupla”. Si, desi eramj fericita cu partenerul meu de atunci, imi spuneam plina de ciuda: “de ce atunci cand eram singura si amarata, cand nu aveam cu cine iesi si as fi dat nu stiu ce pentru o asemnea ocazie, nu se intampla sa apara niciuna?

Raspunsul este usor: ocaziile nu apar pur si simplu, tu esti cea care le atragi, prin atitudinea ta. Increderea in sine atrage. O femeie implicata intr-o relatie satisfacatoare, este si afiseaza deschis o siguranta delicioasa, cea pe care i-a da sentimentul ca este iubita si protejata. In acest fel, desi ea nu mai este disponibila, emite niste semnale pe care masculii din preajma le vad si carora nu le pot rezista. Ei incep sa iti dea tarcoale, pana cand se lamuresc daca esti sau nu dispusa sa pornesti ceva…altceva decat ai.
Cum ar fi daca ai afisa aceeasi siguranta si increderea in sine si atunci cand nu esti implicata intr-o relatie? Nu ar putea fi asta una dintre cheile succesului?