Idei de rochite pentru cununia civila

rochite pentru cununia civilaNu-i asa ca va era dor de cateva idei de rochite pentru cununia civila?

Asa cum mai povesteam si pe un alt blog al meu, in perioada asta imi sta mintea numai la  casatorii si alegerea unei rochite pentru cununia civila este una din preocuparile mele de baz. In fond, o data se casatoreste omul a doua oara, nu-i asa?

Iata de exemplu ce am gasit pe TinaR astazi, cautand…nu mai stiu ce. Cateva rochite pentru cununia civila, o combinatie extrem de rafinata de alba cu negru, elegante, clasice, pline de stil. Ceea ce imi place la ele este in primul rand simplitatea. In al doilea rand pretul este unul extrem de bun, mai ales ca in perioada nuntii sun oricum, imens de multe cheltuieli, asa icnat alegerea unei rochite pentru cununia civila ar trebui sa fie rapida si simpla. In fond, toata ceremonia dureaza numai 5 minute, cele mai putin importante pentru sufletul celor doi miri, dar cele mai importante din punct de vedere legal, in acelasi timp. Cred ca stiati ca fara certificatul de casatorie eliberat de Starea Civila nu te poti casatori la biserica…

 rochite pentru cununia civilarochite pentru cununia civila
rochite pentru cununia civila
Este adevarat ca rochitele de mai sus sunt potrivite in primul rand pentru o silueta subtire, dar stiu eu bine ca aproape toate miresicile tin dieta de mama focului ininte de nunta.