Fumatorii se descurca

Poate nu stiti, dar fumatorii sunt cei mai oprimati oameni din campul muncii. Sunt o gramada de legi pentru fumatori, legi care ii apara pe acestia, in multe restaurante nu se mai poate fuma, dar pentru fumatori, considerati viciosi, nu se gandeste nimeni sa faca niste inlesniri. Pe cuvant de onoare ca lucrul asta m-a revoltat dintotdeauna. Daca sunt atat de putini fumatori incat sa nu merite sa facem ceva pentru ei, de ce mai avem nevoie de legi care sa ii apere pe cei care nu fumeaza. Daca sunt atat de multi fumatori, de ce nu se tine cont si de ei?

La fostul meu loc de munca aveam un spatiu pentru fumat. Amenajat dupa toate regulile, cu ventilatie corespunzatoare, ferit de nasul sensibil al celor care, neavand acest viciu, nici nu se oboseau sa incerce sa il inteleaga. Arata jalnic, va spun sincer, parea un fel de debara mai mare, dar pentru noi, cei care fumam si o tigara pe langa cafeaua nostra cea de toate zilele, era…raiul. Si intr-o zi am hotarat ca raiul ar mai putea suporta ceva imbunatatiri, asa ca ma pus mana de la mana vreo 7 colegi si in schimbul contravalorii unui pachet de tigari, am cumparat de pe Deco Perete un fototapet pentru spatiu cafea.

Am venit la serviciu sambata pentru a face curatenie si a-l lipi. Noroc ca vine cu instuctiuni, nu mai trebuie decat sa cumperi lipici din acela pentru tapet. Una din fete a adus o bucatica de mocheta de acasa si eu am oferit o fata de masa.  Vreti sa va spun cum arata acum? Bestial. In scurt timp, semi-debaraua noastra de venit locul de socializare preferat al tuturor. Ceea ce nu mi se pare corect, avand in vedere ca pana atunci ne marginalizasera pe noi, fumatorii, si nu a pus nimeni in afra de noi umarul la treaba, air acum beneficiaza de rezultate. Dar faptul in sine este o victorie.

fototapet-penthouse~8367476

Dupa toata povestea asta, m-am indragostit de ideea de decorare a peretilor cu stickere de genul ala. Rezisata mult mai bine la zugraveala si efectiv imbraca o camera, ii da un aer special. Daca as avea o casa mai mare as alege sa imi pun in sufragerie unul, similar cu imaginea de alaturi. Nu e asa ca arata ca o fereastra?