Cum sa fii frumoasa, speciala, provocatoare

Cum sa fii frumoasa?

Ma uitam uneori in oglinda si gaseam mereu lucruri care sa nu imi placa la mine. Asa suntem noi femeile, niciodata multumite, mereu credem ca ar fi loc de mai bine. Numai ca uneori, tot noi, femeile, cautatoare neobosite in ale frumusetii, gasim solutii simple pentru ca imaginea rasfranta in sticla oglinzii sa ne bucure. Si aflam raspunsul al intrebarea cum sa fii frumoasa.
La randul meu am cautat si am gasit solutii. De fapt un singura, simpla. Si pentru ca imi doresc sa aduc zambetul si pe chipul vostru, am sa va spun secretul.
  •  daca as vrea sa imi recuceresc iubitul, intr-o seara cand iesim numai noi doi, as purta, pe langa niste haine alese cu gust si accesoriile potrivite:  o pereche de lentile de contact colorate de la Lensa, un violet natural, o culoare patrunzatoare si de efect. Privirea mea i-ar reconfirma ca sunt o femeie speciala, il va provoca exact la fel cum m-a provocat pe mine aceasta culoare minunata.
cum sa fii frumoasa
  • daca as vrea sa fac un cadou unei prietene care se intreaba mereu cum sa fii frumoasa, as alege tot o perecehe de lentile de contact colorate de la Lensa. Pentru ca orice femeie vrea sa fie cat mi frumoasa, mai atragatoare si Lensa te ajuta sa obtii intotdeuana efectul pe care ti-l doresti.
  • daca as vrea sa ies in club cu fetele, as alege sa imi asortez tinuta cu o pereche de lentile colorate, bineinteles. Baietii vor roi in jurul nostru, impresionati de felul in care luminile din club se rasfrang in ochii mei de culoarea cerului innorat de toamna.
cum sa fii frumoasa
  • daca as vrea sa impresionez atunci cand vorbesc in fata unei sali pline, as purta tot o pereche de lentile de contact colorate. Pe langa lucrurile pe care le spui, intesitatea privirii atrage publicul, il face atent si interesat.
  • daca vreau sa ma simt frumoasa si bine in pielea mea, ceea ce, sa fim seriosi, vreau mereu, aleg o pereche de lentile de contact care sa imi evidentieze trasaturile si, pentru ca la Lensa pot sa aleg orice culoare vreau, au zeci, daca nu chiar sute de modele diferite, toate atragatoare.
daca vreau particip la un bal costumat, am sa aleg lentilel colorate tip ochi de pisica si am sa imbrac, bineintele, costumul de Cat woman.
  • daca vreau sa vorbesc de vise implinite, ma duc cu gandul la copilarie cand imi doream atat de mult sa am ochii albastri. Azi ma uit in oglinda si rad fericita, pentru ca Lensa ma ajuta sa ii am, exact asa cum mi-am dorit. Da, este mai mult decat evident, eu si Lensa facem o echipa minunata!