Flori de Craciun

Dragii mei cititori, vin sarbatorile si odata cu ele incep si planurile de cumparat cadouri: oare ce sa ii iau mamei/iubitei/matusii/ vecinei care ma mai ajuta cu copiii? Ei bine, nu o sa va vina sa credeti ce simplu e raspunsul: oamenii nostri scumpi, apropiati sufletului nu au nevoie de cadouri costisitoare, ci doar sa stie ca ne-am gandit la ei.
Asa incat un cadou extrem de la indemana, de mare efect si putin costisitor este sa le luam flori cu drag.

 

Flori de Craciun? va veti intreba. Da, chiar asa, dar nu orice fel de flori, ci aranjamente florale, mici bijuterii lucrate cu migala din petale catifelate si parfumate de trandafiri si ramuri fragede de brad. Cand afara e ger si sufla viscolul, poti incazi sufletul personei dragi cu un aranjament de flori cu drag. Si nu, nu este un simplu epitet acesta, asa cum s-ar putea crede, iar eu nu repet intamplator sintagma aceasta, ci ca sa o pastrati in minte, pentru ca va va fi sugr de folos: Flori cu drag este o florarie on line care va ajuta in goana dupa cadouri, atat cu idei, cat si produse special adaptate fiecarui moment din viata ta.

 

 

 

Haideti sa va spun o poveste: iubitul meu, cel care intr-o insorita zi de mai de anul viitor, la trei ani de cand ne-am inceput relatia, imi va deveni sot, m-a cucerit cu flori.. Ca majoritatea barbatilor si el lua

flori la aniversare, numai ca facea din fiecare moment o ocaziue de sarbatoare aniversare: prima luna impreuna, prima luna de cand ne-am sarutat, prima saptamana dupa ce m-a cerut de sotie, un an de cand ne cunoste, unul de cand ne iubitm, sase luni de cand locuim impreuna. Intai imi cumapra timid, catre un fir de trandafir, dar observase si el ca nu tineau deloc trandafirii aceia cumparati de pe strada, de la florarese. Se ofiuleau dupa maxim doua zile, iar eu ma intrsitam. Atunci a hotarat ca iubirea lui trebuie ajutata de o echipa de profesionisti si a apelat la cei de la Flori cu drag. Auzise ca magazinul de flori nu doar ca ofera buchete proaspete mereu, dar trimite, odata cu florile si instructiuni de ingrijire si garanteaza ca buchetele vor tine cel putin 7 zile din momentul livrarii.
Stiindu-i deja sursa, intr-o zi, cand imi daruise un buchet splendid cu trandafiri si minirosa ciclame, 29 de fire in total, m-am uitat pe site-ul celor de la Flori cu drag si am gasit buchetul respectiv in categoria Flori pentru Ocazii – Nou nascut. M-am gandit ca poate este o incurcatura si l-am intrebat de unde si pana unde…Raspunsul lui m-a cucerit definitiv:
Dragostea mea pentru tine renaste in fiecare zi, mai puternica, mai fericita, de aceea ti-am luat acele flori. Sa imi traiesti, iubito!