Nonstop in sprijinul clientilor: serviciul telefonic suport de la Flanco

imagesDesi accesul la internet este raspandit pana in cele mai ascunse colturi ale tarii, exista foarte multi oameni care prefera sa afle o informatie sau sa isi lamureasca un anumit aspect care ii nedumereste, nu cautand pe goolge, ci discutand cu un specialist. Sfatul specialistului este cu atat mai important cu cat, spre deosebire de mesajul scris sau de comunicarile seci ale unui robot, specialistul poate sa isi personalizeze si nuanteze raspunsul in functie de situatia, nivelul de cunostinte tehnice si nevoile interlocutorului sau. Acesta este idealul catre care ar trebui sa tinda marile (si micile!) companii in materie de servicii telefonice de suport. Marii jucatori de pe diverse piete, de la cea bancara la cea de tehnologie (productie sau desfacere, comercializare) au inteles ca, pentru a-si atinge targetul de vanzari, trebuie sa aiba o atitudine orientata catre client, pentru ca el reprezinta, in fond, esenta afacerii sale.

Flanco a inteles printre primii acest aspect si a considerat oportun sa redirectioneze o parte din profitul obtinut prin vanzari exact catre aceia care ii genereaza vanzarile respective si a deschis un servicu de suport clienti, dar nu unul oricare, ci un serviciu de suport clienti nonstop. Un client multumit revine si, eventual., ii aduce dupa el si pe altii, potentiali, iar la #Flanco vor reveni multi, pentru ca asistenta telefonica este disponibila 24 de ore din 24 si 7 zile din 7. Multe alte companii se lauda cu acest tip de serviciu, insa, spre deosebire de multi altii, la Flanco nu esti preluat de un robot, ci ai ocazia de a discuta si lamuri probleme cu un operator, beneficiezi, deci, de un ajutor personalizat de specialitate NON STOP, iar obiectivul companiei este ca apelul sa fie preluat in maxim 40 de secunde. Dat fiind ca am lucrat cativa ani de zile intr-un call center, stiu exact ce inseamna acest obiectiv privind timpul de preluare: inseamna ca la orice ora trebuie sa existe angajati disponibili sa preia apeluri telefonice, si, pentru a preintampina depasirea timpului de asteptare, orice operator al servicului de suport clienti trebuie sa fie eficient in discutia cu interlocutorul sau. Ce inseamna aceasta eficienta? Inseamna sa nu piarda timp inutil cu cautare de informatii, ci sa le cunoasca/acceseze rapid, iar convorbirea sa se finalizeze cu succes intr-un interval cat mai scurt, astfel incat linia telefonica sa ramana libera pentru urmatorul apelant. Nu este un job chiar usor, e fapt, munca direct cu oamenii este, in general, considerata o munca grea, dar ofera cele mai mari satisfactii.

flancoi_15938800

Am decis sa testez, la randul meu Serviciul Flanco de Suport Clienti NonStop, lucru pe care il puteti vedea/asculta in videoclipul de mai jos. M-a interesat in primul rand timpul de asteptare, dar, fiind in cunostinta de cauza, dat fiind ca am activat in domeniu, am evaluat in mod automat si atitudinea operatorului, accesul la informatii, nivelul de cunostinte si promptitudinea cu care le comunica.

Ce am constatat, pe scurt?

  • Mi s-a raspuns la apel in aproximativ 33 de secunde
  • Am primit rapid informatiile solicitate
  • Am discutat cu un profesionist si am rezolvat problema care ma preocupa (legata de timpul de livrare a produselor)

Serviciul #suportclientinonstop de la Flanco poatete fi accesat la numerele de telefon 037.447.71.00 sau 021.203.81.70 de orice persoana, client sau nonclient al companiei. Va invit sa o faceti: obtineti informatii in timp real si o faceti absolut oricand, chiar si fara acces la internet !