Sfaturi pentru diete de slabit

Sfaturi pentru diete

Asa cum am mai spus, as putea sa imi dau doctoratul in diete de slabit. Le cunosc pe toate, cel putin din punct devedere teoretic si am incercat trei sferturi din ele. Asta nu inseamna insa ca sunt slaba…dar am in spate, e drept, o istorie indelungata de diete si de cateva ori in viata chiar am reusit sa slabesc in mod remarcabil.  In acest fel am tras cateva concluzii pe care va rog sa nu le luati ca litera de lege, ele reprezinta numai experienta mea personala si atat.

Asadar: sfaturi pentru diete de slabit:

  • Mancatul seara, indiferent de dieta, dauneaza foarte mult oricarei diete. Prin mancat seara inteleg dupa ora 18.00. Uneori reusesc sa respect aceasta regula de a nu manca seara band ceaiuri. Multe. Cand nu merg ceaiurile, merge culcatul devreme. Cand nici asta nu merge…e nasol.
  • Nu exista dieta minune, dar nici dieta fara rezultate. Toate dau rezultate daca sunt respectate o perioada de timp indelungata. Organismul are nevoie de timp ca sa isi dea seama ce vrei de la el. In plus, are si el o doza de incapatanare. cam ca un catar.
  • poti slabi ( in timp)  fara sa tii un regim anume, daca ai grija la o masa sa asociezi cat mai putine alimente si cat mai putin procesate.
  • nu te astepta sa dispara placerea de a manca. Asta ramane pentru toata viata. inveti numai sa spui NU
  • miscarea face si ea minuni. De exemplu, acum ceva ani, cand aveam un job mult mai activ, slabeam cam de doua ori mai repede.
  • respectarea unui minimum de 2-2.5 litri de apa baute pe zi este sanatate curata Si ajuta enorm la slabit. Plus ca mai taie din foame.

Acsestea au fost cele cateva sfaturi pentru diete pe care voiam sa vi le spun. Mai sunt si alte lucruri importante, care nu au fost mentionate aici si mai este si realittatea urmatoare: fiecare corp are proprile sale reguli de care asculta.