Farmec Cosmetice raporteaza o cifra de afaceri in crestere cu 13% in 2015

Farmec CosmeticeFarmec, cel mai important producător român de cosmetice, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 172,5 milioane lei (38,8 milioane Euro), înregistrând o creștere cu peste 13% față de rezultatele financiare din 2014.

Conform studiilor de piață Nielsen*, Farmec este brandul nr. 1 din România pe categoria Depilatoare, în timp ce Gerovital se clasează pe locul 1 în categoriile Îngrijirea feței și Păr.

De asemenea, fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution ocupă prima poziție în topul produselor antirid pentru față, din punct de vedere valoric.

In anul 2015, compania Farmec a obtinut si un important premiu: Gama Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan a câștigat premiul pentru cel mai bun produs nou de îngrijire personală lansat în anul 2015.

Performanța companiei Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a fost anunțată în cadrul Premiilor Piața, competiție anuală a industriei bunurilor de larg consum, și a fost recunoscută pe baza voturilor incrucisate: retailerii (marile retele internationale si comerciantii independenti) au votat pentru candidaturile depuse de producatori si distribuitori, iar acestia au votat candidaturile retailerilor. Foarte important de precizat este faptul că această categorie a numărat cele mai multe înscrieri din toate celelate categorii din cadrul competiției și anume 30 de candidaturi.

Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan este prima linie de dermatocosmetice din portofoliul Farmec și cuprinde 22 de produse, create în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății pentru a răspunde diferitelor nevoi și sensibilități ale pielii și părului. Produsele gamei conțin ingrediente active performante, având formule hipoalergenice, testate sub control dermatologic, fără parabeni sau alte substanțe sensibilizant

 

Puteti urmari Sugestiile Farmec pe site-ul oficial al companiei. In fiecare miercuri apar promotii fulger pe care nu ai vrea sa le ratezi.

 

Daca sunteti curioase, iata si top 3 vanzari de produse Farmec Cosmetice: