Epilare fara durere? Da, epilarea IPL cu Philips Lumea

Da, exista epilare fara durere! Epilarea cu IPL

Ideea de epilare fara durere era, pana nu de mult, un mit sau o poveste foarte costisitoare, inaccesibila femeii obisnuite. Progresul tehonologiei a adus aceasta minune aproape de noi toate, femeile de rand si cum am experimentat epilarea fara durere, v-am povestit despre asta pe larg, intr-un articol separat. Va mai pot adauga multe lucruri in plus de atunci. Va pot spune ca epilatorul Philips Lumea este cea mai tare achizitie a mea ever, ca acum nu ma mai tem de epilare, nu mai privesc cu aversiune toata operatiunea asta, ca iubitul meu este fericit, iar picioarele mele asemenea.

Cum si in ce fel? Amanunte suplimentare puteti gasi in articolul de mai jos, publicat pe blogul SexulSlab.info si va veti convinge. Articolul are la sfarsit si cateva linkuri super utile, cu intrebari si raspunsuri.

Am probat epilarea definitiva cu aparatul Phillips Lumea! | Sexul Slab

Daca va intrebati despre pretul epilarii defintive cu epilatorul Phlips Lumea, o sa va spun ca pe piata acest epilator costa in jur de 1300 de lei ( pretul mediu) si daca impart aceasta suma la cei cinci ani, va rezulta suma de numai 260 de lei pe an, care este net inferioara celei pe care o puteti da la cabinetele cosmetice pentru epilat scurt, lung, pe brate, inghinal sau prin alte locuri unde va mai puteti gandi.