Pentru ca epilarea sa nu mai fie asa o corvoada…

epilareaIntr-o lume ideala, femeile sunt frumoase inca din clipa in care se trezesc dimineata, nu retin  apa niciodata si nici nu stiu ce inseamna cearcane. Se duc la coafor o data pe luna si apoi timp de 30 de zile parul arata perfect, indiferent in ce pozitie dorm, unghiile nu se rup niciodata, sunt tari, rezistente, iar spalatul vaselor nu le afecteaza in nici un fel, ba chiar le da o stralucire aparte, nici nu mai e nevoie de pila sau lac. Intr-o lume ideala nu ai niciodata, dar niciodata cosuri, iar parul creste des si matasos pe cap, dar niciodata pe picioare, axile, mustata sau la linia bikinilor. Ei cum va suna?

Suna imposibil, stiu. Poate ca lumea asta va exista vreodata, dar pana atunci traim intr-o alta, departe de ideal, in care lucruri precum epilarea nu reprezinta un capriciu, ci o necesitate.
O necesitate pentru ca vrem sa ne simtim bine, noi pentru noi si abia apoi pentru altii si starea asta de bine pleaca de la o piele neteda si matasoasa. Stiti testul ala din reclamele de la televizor cu esarfa de matase care aluneca pe gambele impecabil epilate ale unei frumoase doamne? Ei bine, pentru noi, femeile, nu este o poveste, asa vrem sa alunece si mainile celor care ne sunt dragi si pentru asta transpiram, si uneori suferim. Am spus uneori? Cum uneori? Ce stiu eu si voi nu?

Doar uneori, pentru ca eu stiu ca exista metode care fac ca epilarea sa nu mai fie un chin. De exemplu kit-ul pentru epilat de la Total Pro Beauty contine toate produsele de care o femeie are nevoie pentru a avea o piele matasoasa fara efort: un incalzitor de ceara cu termostat si cu cablu de alimentare, asezat pe o baza care ofera o stabilitate mai buna aparatului in timpul epilatului, doar nu vreti sa murdarim de ceara totul in jur, cartuse de ceara de unica folosinta, in numar de cinci si o rola de hartie de epilat.

Epilarea este o necesitate, dar nu trebuie sa devina o corvoada si de aceea un asemenea kit este un produs obligatoriu in casa oricarei femei. Sigur, puteti apela si la saloanele de cosmetica, insa, sa recunoastem, exista intotdeauna posibilitatea de a primi o invitatie neasteptata si cosmeticiana voastra favorita sa nu fie disponibila. Nu va mai spun cati bani economisiti folosind acasa kitul de epilat de la Total Pro Beauty. Cu suma castigata ati putea sa faceti multe lucruri, tot pentru voi, de exemplu ati putea achizitiona ceva aparatura profesionala pentru ingrijirea parului, astfel incat sa aratati proaspat coafata inca de la primele ore ale diminetii, cu eforturi minime.
De acord, nu traim intr-o lume ideala, dar v-am oferit totusi niste solutii absolut viabile pentru lumea aceasta, asa imperfecta, in care traim deocamdata. De fapt nu eu v-am oferit, ci o face: